Wózek inwalidzki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Aldach
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1269

Wózek inwalidzki

Mam dość pilną prośbę do osób mieszkających w pobliżu Bytomia - czy ktoś z Was ma możliwość udostępnić na kilka tygodni wózek inwalidzki dla dorosłej osoby? Jeśli tak proszę o info na PW.

Related Topics

Collapse

• Krakus
    XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8 WĄSKOTORÓWKA
    Krakus
    Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
    Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
    Czy...
    2024-07-23, 11:12
  • AaLeX
    Jędrzejów, Argus Mocne
    AaLeX
    Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
    2023-12-30, 13:51
  • dadek
    Niemcy, Erlangen, Verzigmannstraße 4, Steinbach Bräu
    dadek
    Wystawcy i goście zjeżdżający na Brau Beviale tłumnie zapełnili browary w Nürnberg, więc my wybraliśmy się do Erlangen. To satelickie miasto na północ od Nürnberg jest osiągalne po 15 minutach jazdy pociągiem, a od stacji kolejowej do browaru trzeba odbyć kilometrowy spacer przez tutejszą...
    2023-12-08, 01:06
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 00:48
  • apze
    Sprzedam adres / domenę birofilistyka.pl
    apze
    Cześć, posiadam ten adres od lat i chciałbym go sprzedać. Doskonały na stworzenie swojej strony online nawiązującej do zainteresowań. Na pewno ułatwi kontakt z innymi kolekcjonerami.

Warto pamiętać, że w dowolnym momencie można ją odsprzedać w cenie zakupu innej osobie i...
    2023-08-02, 12:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...