Mam w piwnicy trochę butelek po Bernardach jeszcze od przed wojny i chciałbym je wykorzystać do kwasu chlebowego a może i podpiwku, ale gumki na zamknięciach kabłąkowych zeschły już na kamień. Czy ktoś z warszawskich piwowarów mógłby mi garść takich uszczelek odsprzedać? Albo zdradzić, gdzie w Warszawie można to-to kupić?
Uszczelki do patentów (Warszawa)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMam w piwnicy trochę butelek po Bernardach jeszcze od przed wojny i chciałbym je wykorzystać do kwasu chlebowego a może i podpiwku, ale gumki na zamknięciach kabłąkowych zeschły już na kamień. Czy ktoś z warszawskich piwowarów mógłby mi garść takich uszczelek odsprzedać? Albo zdradzić, gdzie w Warszawie można to-to kupić?
-
-
Od bidy można wysłać listem, ponoć można się dogadać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W końcu zgadałem się z Maidenowcem, żeby odebrać na miejscu, i skończyło się to tak, że dotarłem do niego wczoraj, czyli pewnie później, niż gdyby uszczelki szły od Arta pocztą. Następnie przyniosłem z piwnicy butelki i okazało się, że gumki na nich wcale nie sparciały.
Dziękuję więc wszystkim za kawał dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty.
Comment
-
Comment