Proszę o wybaczenie ale nie pamiętam kto się o nie mnie pytał, PW niestety wykasowałem, osobę która do mnie pisała proszę o ponowny kontakt
Kto mnie się pytał o wafle z Gujany?
Collapse
X
-
Kto mnie się pytał o wafle z Gujany?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Trochę zagranicy .
Wymiana na ety kraftowe polskie lub zagraniczne tematyczne - pociagi , samoloty , motory , dynie , piłka nożna lub kobiety...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
Channel: Czechy
-
-
Praha-Dolní Měcholupy to kolejna dzielnica w której działa browar. Krótka, piesza wycieczka z browaru Vik i meldujemy się pod browarem. W sumie to pod budynkiem gdzie jeszcze stoi 1500l warzelnia, czyli na ulicy Pod hřištěm. Krótka rozmowa z zajętym warzeniem sladkiem, szybkie foto ciasnego...
-
Channel: Czechy
-
-
Na etykiecie bałwan bez kapelusza, mało informacji, na szczęście w ramach 4+2.
W zapachu mleko, kawa ziarnista osobno, słodko. W nucie dolnej tak samo, co już dobrze nie wróży. Mało gazu, niby azot, kwaśne, mleczne, goryczka lekka, Schwarzbier niedogazowany mocno laktozą do.....y...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-12-07, 13:04 -
-
Browar powstały w 2021 roku w dawnej kotłowni znanej firmy Osram produkującej żarówki. Dojechać tu łatwo, dokładnie naprzeciwko znajduje się przystanek tramwajowy Osram-Höfe. Kompleks starych budynków z żółtej cegły jest bardzo duży, trzeba wejść bramą pod pierwszym z nich, potem...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.