Wiem, że wiele fundacji zbiera kapsle plastikowe po napojach - czy możecie mi polecić jakąś w Trójmieście?
Kapsle po napojach-zbiórki
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing
Oferty proszę kierować na...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-02-03, 16:44 -
-
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...-
-
-
Czesc
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...1 Photo-
-
-
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...-
2023-03-05, 22:16 -
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....-
2023-01-13, 18:14 -
- Loading...
- Koniec listy.