Jak tu jest Marion, marion lub ...... ten ktoś wie o co chodzi... niech się odezwie
kolego (Marion?) odezwij się!!!!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Spotkałam go w autobusie do Małkini. Miał niebieskie spodnie i czapkę z daszkiem. Nie mogliśmy porozmawiać bo miał słuchawki w uszach...
(wybacz, nie mogłem się powstrzymać )Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
-
-
raczej na konferencji i od roku pracujemy w sąsiadujacych pokojach ale dopiero w poniedziałek usłyszałam jak to mój kolega z pracy zaczyna rozmawiać o piwie i wspominać Browar.biz
Comment
-
-
Świat jest jednak mały, choć pasje nieraz ukrywamy skrzętnie nawet przed tymi co najbliżej
Pozdrowienia dla Was obydwojgaRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedziw poniedziałek usłyszałam jak to mój kolega z pracy zaczyna rozmawiać o piwie i wspominać Browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nie wiemy, w jakim kontekście - może to browarbizożerca, antyforumita i w ogóle bbizofob?
Comment
-
-
I znalazła się zguba?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziI znalazła się zguba?
Comment
-
-
i gadacie teraz ze sobą przez skypa/gg/etc?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzii gadacie teraz ze sobą przez skypa/gg/etc?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
Comment