Spotkałam go w autobusie do Małkini. Miał niebieskie spodnie i czapkę z daszkiem. Nie mogliśmy porozmawiać bo miał słuchawki w uszach...
(wybacz, nie mogłem się powstrzymać )
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
raczej na konferencji i od roku pracujemy w sąsiadujacych pokojach ale dopiero w poniedziałek usłyszałam jak to mój kolega z pracy zaczyna rozmawiać o piwie i wspominać Browar.biz
Świat jest jednak mały, choć pasje nieraz ukrywamy skrzętnie nawet przed tymi co najbliżej
Pozdrowienia dla Was obydwojga
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
... i jest szarlotka, opowieści o ciotce i żale na ochroniarza co się ostatnio przyczepił, że karta magnetyczna nie chce się na bramce odbić...
Comment