Dzień dobry. Piszę z prośbą o wypełnienie ankiety, do której link znajduje sie poniżej. Ankieta jest anonimowa a dotyczy preferencji przy wyborze piwa. Wypełniamy ją w celach dydaktycznych a samo wypełnienie zajmuje zaledwie dwie minuty! z góry dziękuje .
Prośba o wypełnienie ankiety dotyczącej wyboru piw.
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pytanie numer 8 w obecnej formie jest bez sensu. Należy dodać odpowiedz typu "nie wiem".Piwo Radom ;-)
Related Topics
Collapse
-
Jak byście mieli chwilę czasu to mam prośbę o wypełnienie ankiety.
Córka - studentka przygotowała krótką ankietę, jest ona o pewnej marce piwnej, ale nie o nią chodzi, tylko o walory szkoleniowe dotyczące brandingu, marketingu. Z góry dzięki! I przy okazji Wesołych Świąt!
https://docs.g...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020.
Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Zapraszam do udziału w jubileuszowej X Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2019.
Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2019r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Witam,
jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat branży piwowarskiej. Chciałabym prosić Was, miłośników piwa, o wypełnienie krótkiej ankiety o zaspokajanych przez piwo potrzebach i jego substytutach. Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź.
https://docs.google.com/forms/...-
-
-
Cześć!
Jestem studentem studiów magisterskich na kierunku Towaroznawstwo. Moja praca magisterska, jak zapewne się domyślacie, będzie dotyczyła piwa, stąd miałbym do Was wielką prośbę o wypełnienie ankiety dotyczącej preferencji konsumenckich na rynku piw. Ankieta jest dosyć...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment