Witam! Prowadze badanie dotyczace producentów napojów (piwo i napoje bezalkoholowe), a konkretnie do jakich pojemników nalewają piwo (czy puszka, czy butelka) i dlaczego do takich. Interesują mnie też Wasze opinie o hutach szkła i producentach puszek czy plastikowych butelek jeśli takie macie. A może ktoś z Was kiedyś pracował przy produkcji butelek czy puszek i może podzielić się doświadczeniami? Jeśli jest ktos chętny, lub możecie mi kogoś polecić to proszę o maile na: rjas@kaiserassociates.com
Butelki, puszki - badanie
Collapse
X
-
Interesują mnie też Wasze opinie o hutach szkła i producentach puszek czy plastikowych butelek jeśli takie macie.
A może ktoś z Was kiedyś pracował przy produkcji butelek czy puszek i może podzielić się doświadczeniami?
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.
Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...3 Photos-
Channel: Chorwacja
2021-02-23, 01:58 -
-
Browar przemysłowy znajdujący się w centrum miasta Pecz, niecałe 2 km pieszo od dworca kolejowego.
Przy browarze działa sklep firmowy, czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00 do 18:00, oraz w soboty od 9:00 do 13:00.
Sklep bogato wyposażony w asortyment butelek i puszek....-
Channel: Węgry
2024-06-04, 08:45 -
-
Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
-
-
-
Cześć,
Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
Cena do uzgodnienia z zainteres...-
2021-06-10, 21:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment