Dlaczego od piwa rośnie brzuch?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wysokiniski
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 2

Dlaczego od piwa rośnie brzuch?

Chcę zrobić piwny film na mojego bloga o jedzeniu i pokrewnych. Znalazłem miłą panią dietetyk, która zechce odpowiedzieć na nasze pytania dotyczące wpływu piwa na ludzki organizm.

Ja chcę zapytać o:
    • dlaczego od piwa rośnie brzuch
    • piwo vs wódka - dlaczego wątroba mniej lubi piwo.
    • witaminy, walka z kamieniem w nerkach - jakie jeszcze zalety ma picie piwa

Do Was mam prośbę. Potrzebuję fajnych i ciekawych pytań. Czy jest coś związanego z wpływem piwa na organizm czego chcielibyście się dowiedzieć? Piszcie proszę swoje pytania, a zadam je pani dietetyk
    Moje strony: Zjedz to ziom! - blog o jedzeniu i piciu, Wysoki Niski - blog fotografa, Dobra Fotografia Ślubna - blog z fotografią ślubną. Zjedz to ziom! na Youtube.

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Filipiny, El Nido, 1 Calle Hamma, Boodmo Brewery
    grzeber
    Dosyć ciekawe i z naszej perspektywy egzotyczne połączenie mikrobrowaru z barem serwującym kuchnię ukraińską na Filipinach. Ale do rzeczy.

Lokal położony w samym centrum niedużej (ok. 40 tyś.) miejscowości El Nido. Rzut beretem od lokalnej plaży (która jednak obecnie przypomina...
    2019-11-25, 21:26
  • e-prezes
    Galway Bay, Ostara
    e-prezes
    Nie wiem dlaczego kupując to piwo we włoskiej knajpce Birra Cerqua (gościnne krany) byłem przekonany, że jest to włoskie piwo. Może dlatego, że nazwa brzmiała dość tajemniczo (nie angielsko) i po szybkim sprawdzeniu co ta nazwa oznacza nie wzbudziło to moich wątpliwości. A powinno, ale...
    2023-02-16, 20:57
  • darekd
    Browar Zakładowy, Sezon Grzewczy
    darekd
    czyli koźlak z syropem klonowym.

Ekstr. 16%
    Alk. 7%

Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...
    2024-12-07, 01:25
  • Obywatel1978
    Dlaczego powiadomienia e-mail nie mają klikalnego odnośnika?
    Obywatel1978
    Dlaczego od jakiegoś czasu powiadomienia e-mail o nowej odpowiedzi nie przychodzą z 'klikalnym' linkiem, tylko trzeba jak za króla ćwieczka kopiować link do przeglądarki?
    2024-11-28, 00:57
  • bastion
    Estonia, Narva, Hariduse 5, Narva Pruulikoda [Bez wyszynku]
    bastion
    Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
    2024-09-29, 20:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...