Skup butelek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bodzio600
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.04
    • 1

Skup butelek

Witam. Mieszkam w małej miejscowsci kolo Łodzi i interesuje mnie jakis skup butelek. Trudno powiedziec ile mam butelek, ale mysle ze kolo 50 moze byc moze troszke wiecej. Sa to butelki wiekszych koncernow typu Lech,Kasztelan,Okocim itp, oczywiscie zwrotne. W sklepie sie czepiaja ze to nie u nich kupione, nie mam paragonu i nie chca przyjac. Nie moge tez sie dowiedziec gdzie istnieje taki skup. Jezeli ktos by chcial je to moge odspedzac za maly grosz byle sie pozbyc tego. Jestem otwarty na rozne propozycje. Moge na przyklad oddac te butelki za pare piwek domowej produkcji. Jezeli macie jakies pomysly to prosze o komenatrz.
    Z gory dzieki

Related Topics

Collapse

• dadek
    Chorwacja, Split, Dinka Šimunovića 14a, Pivovara Tap B
    dadek
    Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
    2021-09-18, 01:49
  • heckler
    Prostějov, Průmyslová 4273/3, Axiom Brewery
    heckler
    Do tej pory w mieście działały dwa browary, a w dzielnicy Držovice trzeci. Dwa lata temu na obrzeżach miasta rozpoczął działalność czwarty Velkorakovský pivovar. Jakby tego było mało to w tym roku, a dokładnie w kwietniu został otwarty piąty browar o nazwie Axiom.
    Browar usytuowany...
    2019-10-24, 06:09
  • darekd
    Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
    darekd
    Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
    ...
    2023-02-07, 23:16
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
    dadek
    Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
    2025-02-09, 23:58
  • e-prezes
    Pinta, Portermass Amburana
    e-prezes
    Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
    2025-01-19, 15:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...