Jestem właśnie na Podlasiu i szukam jakiegoś dobrego mini browaru lecz nic nie mogę namierzyć. [Admin: dziab dziab pozycjonowanie]- tutaj spędzam swój tydzień urlopu i póki co jest ok ale czy znacie jakieś piwsko z tego regionu bo nikt tutaj nic poza sieciowymi wytworami innych rzeczy nie pije.
Piwne Podlasie
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...-
Channel: Śląskie
-
-
Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
-
Channel: Browary polskie
2020-09-06, 01:16 -
-
W Strakonicach bywałem wielokrotnie, w browarze (a raczej na jego dziedzińcu) również, jednak nigdy nie było okazji zwiedzić go wewnątrz. Zawsze było albo za późno, albo zwiedzanie w momencie uczestnictwa naszej ekipy w piwnej imprezie akurat nie było w jej programie.
Świetna okazja...-
Channel: Czechy
-
-
Będę niedługo organizował wyjazd integracyjny. W tym roku pomyślałem o Podlasiu. Pewną bazę miejsc już mam ale gdyby ktoś znał miejsce godne polecenia byłbym zobowiązany. Interesuje mnie hotel w dobrym standardzie dla około 50 osób.
-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Toć to Podlasie a nie Mazowsze :P...
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment