Nowy portal piwny

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Awakening
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.12
    • 6

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
    Dziwna ta twoja strona.Wychodzi tam,że Pilzner z Fortuny jest gorszy od Podpiwka Warmińskiego. A takich kwiatków jest więcej.Zresztą jak można komuś polecać piwo nie znając jego preferencji smakowych?
    Bo jest jeszcze za mało poleceń, żeby wszystkie oceny były wiarygodne, spokojnie, ustabilizuję się.

Co do polecania - bardzo prosto, skoro Tobie smakuję i uważasz, że jest dobre to polecasz. Gdyby obca osoba w pubie, zapytała się czy polecasz piwo, które aktualnie pijesz, to przecież nie pytałbyś się jej o preferencje smakowe, tylko wyraził swoje zdanie.

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Sądząc po tym, co się sprzedaje, to najwięcej poleceń będą miały Tyskie, Żywiec, Warka, Harnaś i tym podobne płyny.

Comment

• ppns
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.10
        • 1737

To cytat z tego posrtalu:......................................... ..................................Kpina.......

To piwo dla wszystkich, którzy czują się młodzi duchem, niezależnie od wieku. Lech Premium jest jednym z najbardziej orzeźwiających piw na rynku, a dzięki odpowiedniemu nagazowaniu i zbalansowanej goryczce tak przyjemnie się go pije. Unikalna, „chwytliwa“ butelka i puszka Easy Grip sprawiają, że Lecha pewnie i wygodnie trzyma się w dłoni. Dwustopniowy wskaźnik schłodzenia (termo-ink) podpowiada zaś czy Lech jest już zimny czy super zimny.

Lech warzony jest ze starannie dobranych składników – chmielu aromatycznego i goryczkowego, słodu jęczmiennego, wyselekcjonowanych drożdży piwowarskich oraz krystalicznej wody. Najlepiej smakuje schłodzony do temperatury 2-4 stopni Celsjusza.
        .................................................. .........................................
        piwoppns@wp.pl

Comment

• Gringo
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼
          • 2007.07
          • 2160

To jest opis producenta, co jest zaznaczone a nie bezpośredni cytat z tego portalu.
          Na rozruch potrzebują sponsorów, więc nic szokującego w tym nie ma, co zresztą zweryfikowały komentarze

Comment

• Areh
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2014.12
            • 120

A jaki wpływ na to co pisze o piwie producent ma autor portalu?

Comment

• franekf
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2004.06
              • 944

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedzi
              To jest opis producenta, co jest zaznaczone a nie bezpośredni cytat z tego portalu.
              Na rozruch potrzebują sponsorów, więc nic szokującego w tym nie ma, co zresztą zweryfikowały komentarze
              Tak szybko się sprzedali? Koncern wziął, bo jeszcze cena niska, czy to może biznes w stylu "bierz i uciekaj"?
              Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
              http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
              Piwny Janusz bez Teku

Comment

• Areh
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2014.12
                • 120

A zajrzałeś tam w ogóle, czy tylko piszesz żeby pisać? Z tego co zauważyłem, to tam gdzie producent dawał jakiś opis, to jest on kopiowany na stronę.
                Wg Twojego toku myślenia, autor sprzedał się wszystkim producentom piwa które pojawiły się na stronie.

Comment

• franekf
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2004.06
                  • 944

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Areh Wyświetlenie odpowiedzi
                  A zajrzałeś tam w ogóle, czy tylko piszesz żeby pisać? Z tego co zauważyłem, to tam gdzie producent dawał jakiś opis, to jest on kopiowany na stronę.
                  Wg Twojego toku myślenia, autor sprzedał się wszystkim producentom piwa które pojawiły się na stronie.
                  No coż, jeśli ktoś zamieszcza takie bzdety jako "opis piwa", nawet komercyjny, to jest to twardy argument za tym, żeby nie odwiedzać takich stron.
                  Poza tym podziwiam tupet założyciela wątku - reklamuje przedsięwzięcie, które w założeniu będzie pewnie komercyjne (chyba że przez lata, charytatywnie, sam będzie płacił za domeny, serwery itp.), na portalu z założenia konkurencyjnym, oczywiście za friko. No ale jak admini nie protestują, to nic mi do tego
                  Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
                  http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
                  Piwny Janusz bez Teku

Comment

Przetwarzanie...
                  X