Witam wszystkich.
Piszę pracę dyplomową na temat zagrożeń mikrobiologicznych w produkcji piwa. Mam zgromadzone materiały do samej pracy lecz brakuje mi tylko albo aż materiałów do części badawczej. Niestety na mojej uczelni (UEK Towaroznawstwo) nie mam możliwości przeprowadzenia jakichkolwiek badań.
Szukałem na forach, zadawałem pytania na grupy FB, wysyłałem zapytania do browarów. Niestety nikt nie chce się podzielić tą tajną wiedzą
Jeśli chodzi o same badania to nieważne jakie by to były, ważne żeby miały coś wspólnego z bakteriami, drożdżami, zakażeniami itp.
W związku z tym mam do Was pytanie. Czy ktoś was miał styczność z takim tematem, w pracy, na uczelni, posiada takie badania i może je udostępnić lub pomóc w jakiś inny sposób?
Pozdrawiam
Piszę pracę dyplomową na temat zagrożeń mikrobiologicznych w produkcji piwa. Mam zgromadzone materiały do samej pracy lecz brakuje mi tylko albo aż materiałów do części badawczej. Niestety na mojej uczelni (UEK Towaroznawstwo) nie mam możliwości przeprowadzenia jakichkolwiek badań.
Szukałem na forach, zadawałem pytania na grupy FB, wysyłałem zapytania do browarów. Niestety nikt nie chce się podzielić tą tajną wiedzą
Jeśli chodzi o same badania to nieważne jakie by to były, ważne żeby miały coś wspólnego z bakteriami, drożdżami, zakażeniami itp.
W związku z tym mam do Was pytanie. Czy ktoś was miał styczność z takim tematem, w pracy, na uczelni, posiada takie badania i może je udostępnić lub pomóc w jakiś inny sposób?
Pozdrawiam