Wiem, że to nie forum winiarskie, ale poszukuję dla znajomego hurtowni, gdzie można by zakupić ok. 1000 butelek do wina 0,75L. Najlepiej okolice Wrocławia lub Leszna.
Hurtownia - butelki do wina
Collapse
Related Topics
Collapse
-
To więcej niż festiwal pełen smaków i aromatów. Można delektować się najlepszym rzemieślniczym piwem, aromatycznym winem i kremowymi serami
-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Kolejna odsłona tego festiwalu w warszawskim Pałacu Kultury. Chmiel, jabłka i winogrona to temat przewodni podczas tych dni!
Wystawcy z pasją opowiedzą o tradycyjnych metodach warzenia kraftowego piwa, polecą Wam idealne wino do kolacji oraz na prezent oraz.. ugaszą Wasze pragnienie-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Przedstawiciel włoskiego specjału grape ale z... no właśnie... Na kranie było Birrificio PLB cokolwiek to znaczy, ale w necie odnalazłem toskańskie gospodarstwo winiarskie di Felsina, który to robi. Adres: via del Chianti, 101 - Castelnuovo Berardenga (SI).
6,5% alk. Nie wiem jak...-
Channel: Włochy
2023-02-13, 13:01 -
-
Pod koniec ubiegłego roku otwarto (jak się okazuje) świetny sklep, ponieważ nieco w głębi sklepu na kilku regałach znajduje się ok. 70 sztuk piw w większości polskich kraftowych oraz kilka sztuk czeskich i niemieckich. Wśród piwerek znajdziecie także kilka sztosów. W sklepie dominują...
-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
Pod koniec ubiegłego roku otwarto (jak się okazuje) świetny sklep, ponieważ nieco w głębi sklepu na kilku regałach znajduje się ok. 70 sztuk piw w większości polskich kraftowych oraz kilka sztuk czeskich i niemieckich. Wśród piwerek znajdziecie także kilka sztosów. W sklepie dominują...
-
Channel: Świętokrzyskie
-
- Loading...
- Koniec listy.