Wódka na wesele

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lukiper
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.02
    • 163

Wódka na wesele

Witam Poszukuje osoby która posiada koncesje na zakup i sprzedaż alkoholu wysokoprocentowego. Jeżeli chciałbyś mi pomóc w nabyciu trunków na wesel, proszę o kontakt. Wrocław i okolice (lub na trasie do Zgorzelca)
    Pozdrawiam
    www.pilsdeckchen.za.pl
    www.wkk.free.ngo.pl

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Frankfurter Brauhaus, Eber Pils
    AaLeX
    Jest to piwo, warzone dla marketu Penny w Saksonii. Kupione w Görlitz. Czy występuje w innych landach? Tego nie wiem. W NRW jest np. niedostępne. Piwo kosztuje bagatela 39ct za butelkę 0,5l. Alkohol 4,9%. Barwa złota, piana całkiem niezła, zapach słodowo-chmielowy. W smaku delikatne, wpierw...
    2024-01-16, 07:58
  • darekd
    Eibauer, Berliner Geschichte Helles Lager
    darekd
    Browar z saksońskiego Eibau leży dużo bliżej Zgorzelca niż Berlina, ale obrali strategię marketingową na Berlin i w związku z tym wypuszczają olbrzymią serię z puszkami z wizerunkiem zabytków Berlina.

To piwo jasne ma 10% ekstr. i 4,1 % alk. Na opakowaniu Berliner Dom...
    2023-09-08, 16:47
  • heckler
    Moravská Třebová, Zámecké nám. 183/4, Knížecí pivovar Moravská Třebová
    heckler
    Moravská Třebová to miasto założone w połowie XIII w. przez Boreša z Rýzmburka. Duża liczba zabytków i dzieł sztuki przypomina o czasach, kiedy to Třebová nazywana była Moravskimi Atenami. Ładne miasteczko z dużym rynkiem, oraz pięknym zamkiem, który jest uznawany za jeden z ważniejszych...
    2023-08-22, 07:08
  • dadek
    Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
    dadek
    Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
    2023-04-27, 02:48
  • e-prezes
    ?, [Raduga] Time to harvest
    e-prezes
    (...) Konsekwentnie do starych wytycznych i wcześniejszego posta wpiszę co wiem. Czyli nie wiem gdzie I oczywiście na wieki tak zostanie...

Jak już w powyższym wątku wspomniałem, a niestety temat jest wyczerpany... było sobie piwo. Za 6,99 PLN w znanym sieciowym sklepie, w kącie...
    2023-03-27, 17:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...