Shukam pracy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shamsh77
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.11
    • 5

Shukam pracy

Witam szanowni Koledzy, chciałbym zapytać o informacje o ofertach pracy związanych z taką naszą pasją jak piwowarstwo, robienie kwasów chlebowych i tp. Jestem z Mińska, dlatego przeprowadzka do innych miast dla mnie nie jest problemem. Jestem polakiem i z tego powodu nie mam potrzeby uzyskiwania zezwolenia na pracę. Posiadam wykształcenie piwowarskie ale z 2013 roku warzę piwo zarówno w domu, jak i w małych objętościach poza domem. Mam 40 lat ale jestem aktywny i mam wiele pomyslów. Zdaję sobie sprawę, że nikt nie przyjmie do pracy nieznanego piwowara, dlatego z przyjemnością omówię inne stanowiska, jak pomocnik piwowara, asystent itp. z możliwością dalszego rozwoju w naszym ciekawym ale trudnym zawodzie.
    więcej informacjij, CV wyślę na pw lub przez e-mail: szemszenia@gmail.com

Related Topics

Collapse

• centris
    Potrzebuje pomocy piwowara
    centris
    Cześć,
    Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
    Pozdrawiam
    2025-01-07, 10:23
  • dadek
    Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
    dadek
    Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
    2025-01-12, 18:42
  • pebejot
    Jarosławiec, Bałtycka 14, Hotel & Browar Król Plaza
    pebejot
    Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
    Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
    Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...
    2023-06-03, 10:32
  • bastion
    Słowacja, Zabokreky Nad Nitrou 700, Farma U Durkovych.
    bastion
    Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...
    2023-05-24, 19:51
  • darekd
    Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
    darekd
    Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
    ...
    2023-02-07, 23:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...