Ranking piw

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ciner
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2019.01
    • 3

Ranking piw

Cześć,

zapraszam do odwiedzenia mojej strony z rankingiem piw https://browariat.pl Nie ma na niej jeszcze ocen i nie chcę ich sztucznie generować, jak komuś się spodoba i będzie chciał pooceniać to trzeba założyć sobie konto. Spokojnie nie wysyłam żadnego spamu, to moja prywatna strona, email jest potrzebny właściwie tylko do obsługi konta (np. przypomnienie hasła). Jak komuś się nie spodoba to chętnie poczytam co.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Bojan i Pinta jako koncern? Gratuluję inwencji 80-100 tyś hl i 1 mln hl w jednym worku.

Comment

• ciner
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2019.01
      • 3

To nie inwencja tylko zwykły babol, dzięki za zwrócenie uwagi już poprawiłem. Tak jak pisałem wszystkim zajmuje się sam więc pewnie trochę takich kwiatków się znajdzie.

Comment

• kaczka116
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2015.10
        • 1351

Koncern i makro browar to 2 różne rodzaje browarów. Nie wrzucaj makro czy regionalnych do jednego worka z zywcem, KP czy carlsbergiem

Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
        Nie mów hop zanim nie nachmielisz
        Untappd

Comment

• ciner
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2019.01
          • 3

Dzięki, będę to poprawiał.

Comment

Related Topics

Collapse

• Chrupator
            Pokal frela
            Chrupator
            Kupię pokal frela.moze komuś zalegali chce się pozbyć.
            2025-01-19, 17:42
          • ART
            Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
            ART
            Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
            2024-10-28, 22:31
          • dadek
            Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
            dadek
            Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
            2024-04-24, 00:15
          • otvirak
            kapsle TS Wisły Kraków
            otvirak
            Hej,
            jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
            2024-03-18, 22:52
          • abernacka
            Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
            abernacka
            Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
            2024-03-16, 21:12
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...