Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za każdą informację. Pozdrawiam Andrzej
Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
Collapse
X
-
Tagi: brak😂 1
-
Tego typu informacji może udzielić Archiwum Narodowe w Krakowie. Można zamówić u nich tzw. usługę archiwalną, polegającą na wyszukaniu dokumentów w interesującej nas sprawie (głównie historii zatrudnienia właśnie). Szczegółowe informacje na stronach Archiwum, choć najlepiej podejść osobiście i porozmawiać z kompetentnym pracownikiem.👍 3 -
Related Topics
Collapse
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Zakładam ten wątek w celu informowania o akcjach charytatywnych i pomocowych organizowanych przez browary i branżę piwną,
tak by może ktoś z czytających dzięki temu mógł się włączyć w tego typu działania.
Informowania, gdzie można kupować piwa ukraińskie, by choć...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
Nieopodal miasta Uherské Hradiště w małym miasteczku Kunovice właśnie rozpoczął warzenie piwa kolejny browar. Browar Rotor działa dosłownie od miesiąca i jest on częścią firmy EPS która to prężnie zajmuje się biotechnologią. Mało tego to wspierają progresywne źródła odnawialne,...
-
Channel: Czechy
-
-
Szperając w archiwum browar.bizowym zauważyłem, że problematyka browaru w Głuchołazach nie posiada odrębnego wątku (i w ogóle nie jest zbyt bogato reprezentowana). Postanowiłem to uzupełnić, dodając na początek nowego wątku kilka informacji (by temat nie był gołosłowny). W trakcie...
-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment