Biura pośrednictwa - prośba o info

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Biura pośrednictwa - prośba o info

W związku z planowaną ekspansją biura pośrednictwa kredytowego, w którym pracuję m. in. właśnie nad jego rozwojem, mam wielką prośbę do forumowiczów z całej Polski o przysłanie mi na PW choć jednego kontaktu na jakiekolwiek biuro pośrednictwa kredytowego w Jej/Jego mieście - może być to adres lub telefon, no i nazwa. Zależy mi zwłaszcza na miejscowościach mniejszych, ale i w dużych miastach potrzebuję takich namiarów

Będę bardzo wdzięczna, im więcej kontaktów, tym bardziej moja wdzięczność będzie odzwierciedlona w kształcie brązowych butelek z piwem
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

• kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

miało iść na PW
    Ostatnia zmiana dokonana przez kangurpl; 2005-03-10, 17:34. Powód: miałao iść na PW
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
      dadek
      Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
      2024-11-19, 04:20
    • bastion
      Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
      bastion
      Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
      W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
      Akurat miałem to szczęście...
      2023-07-31, 20:14
    • dadek
      Choceň, Pernerova 95, Choceňský pivovar Splávek
      dadek
      Trend przywracania do życia dawno zamkniętych browarów w Czechach ciągle trwa. Ten w Chocni zbudowano w 1850 roku, zakończył warzenie w 1984, nie przetrwała również pracująca tu słodownia. Potem zabudowania wykorzystywały różne firmy, m.in. z branży metalowej, biura i magazyny. Niestety,...
      2022-09-11, 20:58
    • bastion
      Ukraina, Kropivnicki, Vierhna Permska 88, Dudliar.
      bastion
      To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...
      2022-01-05, 21:49
    • dadek
      Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
      dadek
      Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
      2021-12-20, 01:37
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...