do kibiców - Wrocek - PILNE!!!!! :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jerzy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 4707

A datę zamieszczenia tego pilnego ogłoszenia to kolega widział?
    browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Piwofil
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2002.01
      • 907

widzialem i chciałem w swoim poście dopisać słowa "to tak na przyszłość" ale mi jakoś umknęły
      www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
        Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
        Andrzej2025
        Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
        2025-01-28, 14:19
      • Prusak
        Gościszewo, Lechista
        Prusak
        Wahałem się długo, nie wiedząc, gdzie umieścić opis, bo Lechista ma dokładnie takie same parametry jak ich Szewc. (E: 11, 6. A: 4,5). Lechista, bo piwo uwarzone dla kibiców Lechii Gdańsk, więc tym bardziej wygląda to na klon istniejącej już marki. Jako że nie pamiętałem już swoich wrażeń...
        2024-08-02, 17:26
      • dadek
        Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
        dadek
        W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
        2022-10-21, 02:12
      • gmilin
        Sklep ze sprzętem do warzenia Kraków - pilne!
        gmilin
        Cześć wszystkim,

Czy wie może ktoś gdzie w Krakowie mogę kupić artykuły do warzenia piwa? Potrzebuję pilnie zdobyć pirosiarczan i niestety nie mam czasu czekać na przesyłkę.. :/
        2017-08-09, 23:21
      • Redroses
        Słupsk poszukuje osoby, ktora odbierze mi i wyślę zamowienie z browarium pilne !
        Redroses
        Nie wiem, czy mogę, ale jestem zdesperowana. Chciałam zamowic dla męża kilka piw regionalnych, (u mnie w mieście nie ma takiego sklepu niestety) w pewnym sklepie w Slupsku. W tym tygodniu konczy 30 lat i to byloby głownym prezentem. Pododawałam piwka do koszyka a przy realizacji wyskoczyło ze...
        2017-07-21, 14:22
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...