Irlandia - ma ktos namiar na jakas prace?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lumumba
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.09
    • 1

Irlandia - ma ktos namiar na jakas prace?

wyjezdzam w lipcu na zileona wyspe jelsi wiecie gdzie znalezc prace lub mozecie mi pomoc w zdobyciu jej bede widzeczny.

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Pinta, Portermass Amburana
    e-prezes
    Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
    2025-01-19, 15:40
  • bastion
    Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
    bastion
    Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
    W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
    Akurat miałem to szczęście...
    2023-07-31, 20:14
  • PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 14:24
  • bastion
    Cypr, Nikozja, Asklipiou 36, Golem Brewhouse.
    bastion
    Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
    Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery

Od tego czasu nieco się...
    2023-10-31, 11:39
  • Patrowsky
    Czy to podróbka? - "PERŁA Chmielowa" ;)
    Patrowsky
    Witam

Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...
    2023-09-29, 13:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...