wyjezdzam w lipcu na zileona wyspe jelsi wiecie gdzie znalezc prace lub mozecie mi pomoc w zdobyciu jej bede widzeczny.
Irlandia - ma ktos namiar na jakas prace?
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...1 Photo
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-19, 15:40 -
-
Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
Akurat miałem to szczęście...3 Photos-
Channel: Słowacja
-
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 14:24 -
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
-
Witam
Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...2 Photos-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.