finalizujemy ów projekt z naszym logo i w związku z tym proszę o zgłoszenia na PW w jakim kolorze i rozmiarze sobie życzycie. co do kosztów jak i szczegółów technicznych proszę pytać ergie-go, ale myślę, że koszt zamknie się ceną 20 zł.
koszulki dla LajboCKów
Collapse
X
-
Znalazłem koszulki po 8 zł za sztukę, w bardzo ładnym ciemnoniebieskim kolorze, w sam raz pasującym do naszego logo. Tak więc wyślijta wstępne zapotrzebowanie do e-prezesa i będziemy finalizowac sprawę.
Nadruk nie powinien kosztować więcej niż 10 złLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeschętnych jak na razie policzyć można na palcach jednej ręki. ups, szkoda... i nie bardzo wiem dlaczego?!Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Ci co nie mają firmowej koszulki LajboCKowej, niech żałują, wszak zgodnie z opisem na opakowaniu jest to American Podkoszulek 100% BaumwolleŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ale z tego co wiem, to firma, w której zamawiałeś ma matrycę więc kolega Cez mógłby sobie iść do nich i zamówić jednąLast edited by Shlangbaum; 2006-05-30, 11:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ceza może zrobić na lato jakąś limitowaną serięLast edited by e-prezes; 2006-05-30, 21:13.
Comment
-
Comment