Z innych mniej racjonalnych wyborów, to bardzo mi się spodobała Honda Prelude z generacji do 1996 roku - no ale tu z Asią się nie spotkamy - bo wprawdzie mało awaryjna, ale części nietypowe jak w naszej 480-tce...
Czterej z Portierni i Pils poszukują samochodu...
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
A my w końcu, jak już cześć osób wie, kupiliśmy tego, no - zwanego "gówno wort"
Mondeo Kombi 2002 r., diesel, 2 l, 130 koni, kolor brudopodobnyOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2009-10-15, 13:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Z rzeczy w miarę tanich w utrzymaniu, dość niezawonych ale niestety nudnych i oklepanych to można kupić coś ze stajni VW.
(...).bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
"Bezawaryjne, tanie w serwisowaniu". Po miliardach przejrzanych forów doszedłem do wniosku, że takie zjawisko najmniej zależy od marki, a najbardziej od użytkownika. Czyli, jak dbasz, tak masz. A dobry serwis nie-ASO dowolnego auta na pewno znajdziecie w Warszawie.
Wybierzcie po prostu kilka modeli, które wam się podobają, i poszukajcie egzemplarza od pasjonata marki. Ktoś taki najczęściej będzie miał kwity, kiedy wymieniał rozrząd, koło dwumasowe, wtryski/pompowtryskiwacze, zawieszenie i co tam jeszcze, w zależności od tego, czy diesel, czy benzyna. To są rzeczy, które robi się raz na 100, 200 tyś km (no, może oprócz zawieszenia ), ale mogą bardzo boleć, zwłaszcza jeśli się skumulują.
Ja może strzelę sobie Saaba, raz się żyje. Jak nie 9-3/9-5 teraz, to za parę lata krokodyla cabrio. I na zlot z wiatrem we włosach!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi"Bezawaryjne, tanie w serwisowaniu". Po miliardach przejrzanych forów doszedłem do wniosku, że takie zjawisko najmniej zależy od marki, a najbardziej od użytkownika. Czyli, jak dbasz, tak masz. A dobry serwis nie-ASO dowolnego auta na pewno znajdziecie w Warszawie.
Wybierzcie po prostu kilka modeli, które wam się podobają, i poszukajcie egzemplarza od pasjonata marki. Ktoś taki najczęściej będzie miał kwity, kiedy wymieniał rozrząd, koło dwumasowe, wtryski/pompowtryskiwacze, zawieszenie i co tam jeszcze, w zależności od tego, czy diesel, czy benzyna. To są rzeczy, które robi się raz na 100, 200 tyś km (no, może oprócz zawieszenia ), ale mogą bardzo boleć, zwłaszcza jeśli się skumulują.
Ja może strzelę sobie Saaba, raz się żyje. Jak nie 9-3/9-5 teraz, to za parę lata krokodyla cabrio. I na zlot z wiatrem we włosach!
Jeśli Saab to tylko 9-5Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2009-10-15, 21:16.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Fetyszysta litrowybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJak nie 9-3/9-5 teraz, to za parę lata krokodyla cabrio. I na zlot z wiatrem we włosach!"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Ja może strzelę sobie Saaba, raz się żyje. Jak nie 9-3/9-5 teraz, to za parę lata krokodyla cabrio. I na zlot z wiatrem we włosach!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziCo to jest "krokodyl" bo tak nazywaliśmy jedno z naszych aut ?
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMondeo Kombi 2002 r., diesel, 2 l, 130 koni, kolor brudopodobnyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziMy ostatnio mieliśmy fantazję kupic sobie na zloty Citroena CX w wersji karawan - ale to byłby dopiero problem z eksploatacją
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Takie fajne coś: http://www.saabhistory.com/blog/wp-c...aab_900_ce.jpg
Iron, spłodzicie coś innego niż koty i pogadamy o przydatności litrażu bagażnika.
Comment
-
Comment