Mam prośbę do wszystkich Forumowiczów-szukam fotografii Browaru Kraków przy ul. Lubicz w Krakowie, zamkniętego w 2001 r. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
a kto pyta?
Halik, Tony Halik
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Mam prośbę do wszystkich Forumowiczów-szukam fotografii Browaru Kraków przy ul. Lubicz w Krakowie, zamkniętego w 2001 r. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Już szukałem. Niestety bezskutecznie. A nawet, jezeli coś przeoczyłem, to liczyłem, ze Forumowicze mają coś w swoich kolekcjach, czego nie zamieścili w galerii. Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów.
Spróbuj jeszcze raz. Coś tam można wydłubać (kolekcjonerstwo - fotografie). Polecam też wizytę w bibliotece i przegladnięcie albumów - Kraków na starej fotografii - a jest ich kilka. Też na pewno cos znajdziesz.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment