Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BENYCZ
Poszukiwana zona
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BENYCZOstatnio bylem na weselu i najwieksza atrakcja cieszaca sie najwiekszym powodzeniem byl kacik wiejski z beczka piwa.A co do forum to chyba malo kobiet bierze w nim udzial?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Tobie trzeba żony żeby się piwa napić?
Comment
-
-
Niedawno była Rosjanka, która pisała do kogo popadnie, że jak się pokocha ją i jej dzieci, to ona też pokocha i żoną chętnie zostanie. Szkoda, że wykasowałem tą wiadomośćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ale ładny temat! Tylko polskie literki faktycznie mogłoby ułatwić porozumienie na płaszczyznie międzypłciowej
Benycz> Niestety na Forum większość kobiet jest z powodu swoich mężczyzn, bądź też właśnie na Forum ich odnalazła. Samotnych pań tu mało (no ale może z rokiem akademickim jakieś ciekawe samotne studentki się trafią)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BENYCZWlasnie z tym jest problem. Nie lubi piwa, czasami da sie namowic na jekies babskie.
Ogolnie jest wrogiem alkoholu.(( ))
Wyobraź sobie, że bardzo lubi piwo. Tak bardzo, że kiedy rano wstaje przeciągając się krzyczy "Piwa!!!". Co Ty masz wtedy zrobić? Wiadomo, pójść do lodówki i przynieść ukochanej zimniutkie piwo. Tylko, że w lodówce nie ma już nic, nawet specjalnie przetrzymany przez Ciebie na specjalną okazję Porter okocimski (po trzech latach Twych wyrzeczeń) przeszedł do historii. W lodówce pusto, portfel ledwo zipie ale za to masz kobietę, która rozumie Twoją pasję, dotrzymuje Ci kroku w spożywaniu piwa w coraz to nowych lokalach, nie krzyczy, że masz już dość i czas do domu spać, wręcz przeciwnie sama proponuje kolejny lokal.
Czy mam pisać dalej?Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2005-10-08, 12:24.
Comment
-
Comment