obaczym!
wspólne zamówienie - potrzebni chętni z Krakowa
Collapse
X
-
Dlaczego dla picu? Bochnia znajduje się w odleglości 38km od Krakowa.(30mint).W Krakowie jestem dosyć często(średnio raz w tygodniu).
Co do terminu zamówienia to się nie spieszy(mam surowce na dwie warki) ale biorac pod uwagę ostatnie zamówienie to wolę wczesniej zamówić niż później czekac na listonosza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KalotW najbliszym czasie planuje zakup w BA. Więc jak by ktoś też planowal to zapraszam.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KalotBardzo się cieszę że mi się dostała lodówka Średnio jestem raz na tydzień w Krakowie samochodem. Napisz kiedy i gdzie mam odebrać i się zjawie.
Patrz jak się to pięknie składa Ty przyjedziesz do mnie po lodówkę a w zamian za nią ofiarujesz mi dwa kilo słodu pszennicznego Propozycja oczywiście nie do odrzucenia a jeszcze za pirosiarczyn mi wisisz przysługę
Comment
-
-
No dobra Żeby nie było, że jestem prostak, to zamówię jeszcze Słód Carawheat 100-130 EBC Weyermann - 0,25 kg za całe 3 zł Zapłacę przy odbiorze albo na konto prześlę jak wolisz.
Comment
-
-
To myślę że w piątek w nocy będę posyłał zamówienie. Narazie mam zamówienia od e-prezesa i shlangbaum.
Mam jeszcze pytanie czy ktoś ma zniżki w BA i mógłby na swoje konto to zamówić?
Zamawiam za jakieś 150zł wiec przynajmniej bym miał przesyłkę za darmo.
Pieniądze przeleje wcześniej na konto tego kto się zgłosi.(ostrzegam że przelewy z mojej strony mogą iść tydzień) lub zapłacić bezpośrednio w BA.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KalotMam jeszcze pytanie czy ktoś ma zniżki w BA i mógłby na swoje konto to zamówić?
Zamów coś za 500 zł i automatycznie włączy Ci się na stronie BA zniżka. Nie płać za to 500 zł tylko złóż nowe zamówienie (to nasze) i dostaniesz już ze zniżką
Od razu uprzedzam ataki, że to nie uczciwe: W regulaminie BA jest napisane, że zniżki są przyznawane za zamówienie czegoś powyżej jakiejśc kwoty a nie za zapłacenie za to.
Piszę o tym publicznie. Jak BA się to nie podaoba, to niech zmienią system sklepowy na stroinie
Comment
-
-
Ale jaja jak berety. Na forumowiczów to jednak mozna liczyć, że zawsze znajdą dziurę w całymŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesshlangie, skoro sam twierdzisz, że to niemoralne to po co o tym jeszcze mówisz. ech... potem wszyscy pomyślą, że krakusy to centusie, cwaniaczki, etc.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum kilka postów poniżejPiszę o tym publicznie. Jak BA się to nie podoba, to niech zmienią system sklepowy na stroinie
Zgłoszę to do BA mailem jeszcze dziś. Uczciwie będzie Tomku. Nie martw się - honor kraCKowskiego centusiostwa będzie uratowany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZgłoszę to do BA mailem jeszcze dziś.
Dziękujemy za list !
Wg zasad naszego systemu rabatowego, rabaty zalezne są od
wartości zakupów, a nie od wartości zamówień.
Zdarzyło się może 3 razy, kiedy musieliśmy komuś zmniejszyć
rabat.
Reagujemy na ewidentne przypadki wyłudzenia rabatu, w
pozostałych (zresztą bardzo nielicznych) przypadkach,jesteśmy łaskawi.
Aby sprawa była jasna, system informatyczny zostanie w swoim
czasie poprawiony, tak by niezrealizowane zamówienia automatycznie
znikały z konta Klienta.
Pozdrawiamy,
Browamator.pl
Comment
-
Comment