pamiętam, że ktoś z Krakowa pisał na forum o rabacie... ale nie mogę go teraz namierzyć zresztą, nikt z nas nie dorobił się zniżki, bo kupowaliśmy zarówno w BA, WESie jak i u ARTa, a czasem gdzie indziej jeszcze. ja piszę się na jakiś chmiel i jakieś słody specjalne.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
zresztą, nikt z nas nie dorobił się zniżki, bo kupowaliśmy zarówno w BA, WESie jak i u ARTa, a czasem gdzie indziej jeszcze. ja piszę się na jakiś chmiel i jakieś słody specjalne.
Prezesie, ja mam 10% zniżki w BA. A co do chmielu to mam jeszcze 2 paczki po 200g - Marynka i Lubelski w szyszkach. W zasadzie to mógłbym wypisać całą zawartość inwentarza, a nuż kogoś coś zainteresuje ? Kasa się przyda przed wakacjami, a szkoda by wietrzało
Jeśli to nie problem to wziąłbym 1 kg Carapilsa, bo jest w promocyjnej cenie. Jeśli przekracza wagę to musisz poczekać na MarcinKę, on coś chciał z drobiazgów.
W moim przypadku, gdy kupuję w kilku miejscach (Piwowar.biz, Piwodziej, BA, WES, Bogutyn, WinoHobby) potrzebny jest ten wątek. Zatem, jak ktoś ma jakieś zapotrzebowanie...
Mikrobrowar Henryk XVI (działający w podziemiu na zasadzie tajnych kompletów i zaczepnej partyzantki ) zgłasza zapotrzebowanie na nieco prawdziwie aromatycznego chmielu zachodniego. Dostosuję się do powstających zamówień, by np dobić do większej i przez to tańszej paczki...
Comment