Zatem jak w temacie: poszukiwani chętni do wspólnego zamówienia, być może jednocześnie w WES i BA, z Krakowa!
wspólne zamówienie - potrzebni chętni z Krakowa
Collapse
X
-
Witam wszystkich szczególnie Krakusów.
Może na początek wspólnych zamówień coś na kształ wykorzystania wolnej przestrzeni wagowej. Chodzi mi o to, że zamawiam z Browamatora produkty o wadze np. 15 kg. a koszt przesyłki paczki do 30kg taki sam, to ogłasza tylko gdzie? że ma do wykorzystania 15kg i jak ktos chętny to dzielimy koszty proporcjonalnie do masy zamawianych produktów.
Comment
-
-
No i miodzik. To z kolegą Shlangbaumem jest nast już czterech. Zawsze się jakiś pakiet zbierze. A jak by nas było jeszcze więcej to może czasem przekroczymy magiczną sumę, powyżej której przesyłka będzie za free
Myślę, że możemy na razie tutaj się umawiać, a w wolnej chwili może coś wykombinuję, coby można było gdzieś na stronie, w jakimś zgrabnym formularzyku to gromadzić (żeby np. można było sobie różne parametry wpisywać, żeby ładnie wyliczało sumę itp
MarekMarek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
-
Jeśli propozycja przemara z 7-10-2005 jest już nieaktualna - proponuję przyłączenie się do mojego zamówienia. Mam jeszcze miejsca na jakieś 14 kg i chętnie podzielę się z kimś kosztami przesyłki z Browamatora. Bardzo zachęcam do wspólnych zakupów, gdyż mam już tam wypracowany rabat 10%!!!Marek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
-
Jeszcze ok. 1,5 - 2h czekam na chętnych do wspólnego zamówienia, w celu obniżenia kosztów przesyłki. Mamy już 4 chętnych, wykorzystane 15 kg (jeszcze drugie tyle możemy zapełnić). Jeśli zbierzemy jeszcze zamówień na ok. 43 pln mamy przesyłkę gratis.
Pozdrawiam i czekam
MarekMarek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
Comment