Podczas podróży do Lublina okazało się, że Kopek7 ma na swoim kuflu wytłoczony znak który sam sobie wybrał i jakaś firma mu to zrobiła. Kosztowało to chyba 30 PLn. Mam więc pytanie do sekcji warszawskiej - co byście powiedzieli na zrobienie sobie takich kufli (ktoś musiałby wymyśleć wzór a ja zająłbym się znalezieniem firmy i finalizacją transakcji)???
Kufle dla sekcji warszawskiej?
Collapse
X
-
Kufle dla sekcji warszawskiej?
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa ile bierzesz za pośrednictwo?
Jak nieśmiało kiedyś proponowałem wzorem Lajbocków logo naszej sekcji, to mi mało sekcji ale zwłok nie zrobiliście, krzycząc, że my sami sobie jesteśmy logiem.
To zapytowywuję, co byś chciał umieścić na tych kuflach?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja jestem jak najbardziej za.
Mam kolegę grafika (a nawet dwóch ), jakby z nim pogadać to pewnie za jakieś dobre piwko by nam logo zaprojektował. Trzeba by tylko ustalić jaki ma być na nim motyw.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Na, Allegro ktoś kiedys oferował laserowe grawerowanie kufli, może to taki kufelek ma Kopek ?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąŚwietny pomysł. Trzeba zatem wybrać jakiś symbol, ewentualnie hasło. No i nazwa sekcji - może coś z piosenek Grzesiuka?
Na symbol proponowałbym Syrenkę z kuflem piwa zamiast miecza lub tarczy.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaCentuś się odezwał .
Jak nieśmiało kiedyś proponowałem wzorem Lajbocków logo naszej sekcji, to mi mało sekcji ale zwłok nie zrobiliście, krzycząc, że my sami sobie jesteśmy logiem.
To zapytowywuję, co byś chciał umieścić na tych kuflach?
Widzę, że przynajmniej część jest chętnych więc na najbliższym spotkaniu trzeba będzie tę sprawę poruszyć iustalić harmonogram i odpowiednie zasobyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment