Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Kufle dla sekcji warszawskiej?
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaWiem, że nie na temat i należy mi się kiść bananów, ale jakoś sobie nie mogę darować:
Ja tam w "moczu" nie widzę nic zdrożnego w żadnym kontekście, a już szczególnie na AllegroMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaWiem, że nie na temat i należy mi się kiść bananów, ale jakoś sobie nie mogę darować:
Ja tam w "moczu" nie widzę nic zdrożnego w żadnym kontekście, a już szczególnie na AllegroŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
No, teraz to już temat rozmoczony jest na maksa
Sekcjo warszawska, chcecie, zeby Wam ten temacik podzielić na rzecz o kuflach i sprawach moczowych, czy zostawić dyskusję własnemu tokowi? Głosować proszę na PW do mnie
Comment
-
-
Dobra Panowie i Panie koniec dyskusji. Raz dwa trzy proszę podać mi wzór i liczbę konkretnych chętnych (z dopiskiem czy akceptujecie kufle czy dajecie swoje). I to jużTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiChętnym i akceptuję.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja się też zapisuję na kufel standardowy. Może być nawet z dopiskiem Wujek Dobra Rada, gdyby była taka opcja.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Boję się, że imienny dopis oddzielny dla każdego kufla mocno podraża ofertę.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumBoję się, że imienny dopis oddzielny dla każdego kufla mocno podraża ofertę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment