Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Kufle dla sekcji warszawskiej?
Collapse
X
-
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
-
-
witam też się piszę na kufelekZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Ja też jestem chętny na kufelek, ale mam pytanie co z napisami. Nie przeczę, że jestem bardzo przywiązany do mojego pomysłu na napis:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNo i koniecznie musi być NORMALNOŚĆ , a może WARSZAWSCY APOSTOŁOWIE NORMALNOŚCI , a przed nickiem dodawać "brat" lub "siostra"
To co - ma być sama wkuflona syrenka, czy jednak do niej jakiś napis (najlepiej ten z mojej propozycji oczywiście)?Last edited by iron; 2005-11-21, 22:51.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironJa też jestem chętny na kufelek, ale mam pytanie co z napisami. Nie przeczę, że jestem bardzo przywiązany do mojego pomysłu na napis:
zwłaszcza, że jak już pisał Peter007 w tym temacie niekoniecznie to musi podrożyć całą inwestycję.
To co - ma być sama wkuflona syrenka, czy jednak do niej jakiś napis (najlepiej ten z mojej propozycji oczywiście)?
Chociaż osobiście uważam, że apostołowie to git koncepcja. Tylko czy każdy z sekcji warszawskiej tak sumiennie przykłada się do szerzenie dobrej/normalnej nowiny?
NORMALNOŚĆ!!!Last edited by dkrasnodebski; 2005-11-22, 09:52.
Comment
-
-
Napis byłby fajny, ale ten Irona się na kuflu nie zmieści!
Możemy zrobić, jak człowiek od cenzurowania korespondencji w "Szwejku" albo "Paragrafie 22", już nie pamiętam: wyrzucimy losowo część liter.
Możemy równiez rozpisać konkurs, jak LajboCKi.
Co do ostatecznej realizacji zlecenia, to muszę najpierw mieć kufel. Kupiłem już go na allegro razem z dziesięcioma innymi szkłami i planuję go odebrać - no właśnie, kiedy? Szkło jest w Siedlcach, mieście bogatym w spelunki. Czy byliby zatem chętni na wyjazd kuflotekowy na kształt tego, jaki już został uskuteczniony? Zaraz założę temat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąA jaka jest natura tych podejrzeń? Znasz człowieka, czy po prostu przeglądałaś allegro w ciągu ostatnich paru dni?
PS Jak chłopaki pojechali rok temu do Siedlec, to mieli niezłą skuteczność.
Comment
-
Comment