Może to była bananicja?
Kufle dla sekcji warszawskiej?
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaCzyżby banany nie wystarczyły?
Trzeba się pilnować.
A swoją drogą, żeby tylko zamiar ten nie podzielił losu innych ciekawych i oby nie wylądował w koszu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Zmodyfikowałem nieco ewentualny napis na kuflach - ma mniej liter
A brzmi on teraz:
SS "Normalność"
To SS to od Sekcji Stołecznej - pierwszy na forum użył ten skrót Pivaria w temacie o krakowskiej giełdzie - dzięki za natchnienie - do Normalności pasuje jak ulałbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Z SS to ja bym kufla nie kupił. Nieważne jakie jest zamierzone rozwinięcie, postrona osoba się tego i tak nie domyśli, tylko skojarzy z wiadomo czym. Moim zdaniem niefortunny skrót. Lepiej jakby było SW, Sekcja Warszawska, a jak ma być Sekcja Stołeczna, to niech będzie pełną nazwą. W tym wszystkim najbardziej podoba mi się określenie "Normalność"Comment
-
Topra. W sobotę na giełdzie ostatnia i zarazem wyśmienita szansa na ustalenie nazwy. Jeśli nic nie wymyślimy, do emblematu dołączę skrót z losowo wybranych liter i staniemy się w ten sposób jedyną na świecie dadaistyczną sekcją piwnąComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPrzedstawiam nowe logo dla krakowskich miłośników sekcji warszawskiejPoszukujęComment
-
Żą ja czekam na wzór, ciągle czekam i ciągle czekam. Napis dawaj Normalność oczywiścieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment