Nokia 6510

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zAjkA
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1089

Nokia 6510

Sprzedam Nokię 6510. W skład zestawu wchodzą: telefon, pudełko, ładowarka oraz papiery. Stan bdb lecz przydałoby się wymienić panel. Cena 130zł do negocjacji. Zainteresowanym mogę przesłac zdjecie na maila. Polecam
    Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Wola, Haberbuscha i Schiele, Browar Warszawski
    grzeber
    Inwestorem jest ukraińska grupa gastronomiczna Kumpel, reprezentowana przez pana Marka Zarkhina. Poza browarem we Lwowie posiada ona sieć pizzerii na całek Ukrainie (jedna będzie sąsiadować z browarem w Warszawie) oraz posiada (lub posiadała) kila restauracji w Warszawie.

Pierwotnie...
    2021-06-13, 21:08
  • dadek
    Praha-Vysočany, Kolbenova 7, Pivovar Sibeeria
    dadek
    W dniach 16-21.12.2019 z wesołą ekipą eksplorowaliśmy nowe i przypominaliśmy sobie już kiedyś odwiedzone browary Prahy, a także dobrze znane multikrany. Gdy przyjeżdżaliśmy liczba browarów w granicach miasta Prahy wynosiła 51 (!) jednak w trakcie naszego pobytu przybył kolejny. Co zrozumiałe,...
    2019-12-28, 00:18
  • Gdina
    Podkładki zestawy [oddam]
    Gdina
    Może ktoś wypatrzy coś dla siebie. Tych skrajnych mam sporo, środkowe po kilkanaście sztuk. W Gdyni mogę dowieźć, może ktoś weźmie więcej i też porozdaje dalej, to byłaby najlepsza opcja. Jeśli chodzi o koszty,to tylko koszt znaczka, koperty załatwię. Nie mogę sponsorować wysyłki,...
    2019-06-16, 20:03
  • heckler
    Brňany, Brňany 155, Rodinný pivovar Knajzl
    heckler
    Kurcze, Czesi to maja fajnie!! Kolejna wioska gdzie nie ma nawet 500 mieszkańców, ale browar jest. A, wiadomo, że w takich wiejskich browarkach jest najwięcej klimatu.
    Tym razem również się nie zawiedliśmy. Do miejscowości Brňany, bo o niej mowa z Litomeric dotarliśmy autobusem linii...
    2018-06-14, 13:21
  • Kevi
    Sprzedam Witryne chłodniczą
    Kevi
    Witam.
    Mam na sprzedaż Witryne chłodniczą (410l) po małych przeróbkach.
    Witryna chłodzi oraz podgrzewa( kablem grzewczym 100W),wmonowany nowy sterownik- elitech stc-1000 kontroluje zadaną temperature fermentacji,do witryny można zapakować dwa wiaderka fermentacyjne,lub 80 butelek...
    2018-05-13, 06:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...