Sprzedam Nokię 6510. W skład zestawu wchodzą: telefon, pudełko, ładowarka oraz papiery. Stan bdb lecz przydałoby się wymienić panel. Cena 130zł do negocjacji. Zainteresowanym mogę przesłac zdjecie na maila. Polecam
Nokia 6510
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Inwestorem jest ukraińska grupa gastronomiczna Kumpel, reprezentowana przez pana Marka Zarkhina. Poza browarem we Lwowie posiada ona sieć pizzerii na całek Ukrainie (jedna będzie sąsiadować z browarem w Warszawie) oraz posiada (lub posiadała) kila restauracji w Warszawie.
Pierwotnie...-
Channel: Warszawa
-
-
W dniach 16-21.12.2019 z wesołą ekipą eksplorowaliśmy nowe i przypominaliśmy sobie już kiedyś odwiedzone browary Prahy, a także dobrze znane multikrany. Gdy przyjeżdżaliśmy liczba browarów w granicach miasta Prahy wynosiła 51 (!) jednak w trakcie naszego pobytu przybył kolejny
. Co zrozumiałe,...
-
Channel: Czechy
-
-
Może ktoś wypatrzy coś dla siebie. Tych skrajnych mam sporo, środkowe po kilkanaście sztuk. W Gdyni mogę dowieźć, może ktoś weźmie więcej i też porozdaje dalej, to byłaby najlepsza opcja. Jeśli chodzi o koszty,to tylko koszt znaczka, koperty załatwię. Nie mogę sponsorować wysyłki,...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Kurcze, Czesi to maja fajnie!! Kolejna wioska gdzie nie ma nawet 500 mieszkańców, ale browar jest. A, wiadomo, że w takich wiejskich browarkach jest najwięcej klimatu.
Tym razem również się nie zawiedliśmy. Do miejscowości Brňany, bo o niej mowa z Litomeric dotarliśmy autobusem linii...-
Channel: Czechy
2018-06-14, 13:21 -
-
Witam.
Mam na sprzedaż Witryne chłodniczą (410l) po małych przeróbkach.
Witryna chłodzi oraz podgrzewa( kablem grzewczym 100W),wmonowany nowy sterownik- elitech stc-1000 kontroluje zadaną temperature fermentacji,do witryny można zapakować dwa wiaderka fermentacyjne,lub 80 butelek...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2018-05-13, 06:14 -
- Loading...
- Koniec listy.