A zatkane ucho masz?...Bo jak nie to ja mogę dorzucić. Niezmiennie( tzn niezależnie od zatkanej dziurki nosa) prawe....
SPRZEDAM!!!!
Collapse
X
-
Wykrakałaś! Od początku przeziębienia nie miałem problemu z uszami, a zaraz jak przeczytałem Twojego posta, to się lewe zatkało na moment i zaczęło gwizdać Lepiej pójdę spać, bo jeszcze coś nowego dojdzie...Last edited by Twilight_Alehouse; 2006-03-24, 23:56.
Comment
-
-
No, i handlara ze mnie żadna
Nie tylko nie sprzedałam, ale nawet darowizny nie uskuteczniłam
Jeśli chodzi o nos i uszy: to do podwyższonej temperatury, k....sko bolącego gardła dorzucam jeszcze zatkane obie dziurki nosa i przytkane lewe ucho. Błagam - zabierzcie to cholerstwo ode mnie!!!!!
PS. Nie przeszkodziło to zupełnie dziewczynom w wystawie. Pierwszy dzień wystawy za nami i mimo pechowego dnia - oceny w klasie
Comment
-
-
Wiesz, może dlatego nie udało Ci się niczego sprzedać, bo....niestety mniejsze lub większe objawy ma prawie każdy z nas Coś egzotycznego by sie przydało...Rzadko spotykanego...Coś, co byłoby trendy
P.S. Dziewczynom gratulujęMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaTrendy jest teraz ptasie..., ale może ja mam kocie
Oddam, oddam - kocią prawie nówkę!!!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment