Czy znajde gdzies na tej stronie schemat procesu technologicznego produkcji piwa?
proces technologiczny?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sylwinio85 Wyświetlenie odpowiedzipotrzebny mi jest schemat technologiczny blokowy szczegolowy produkcji piwa,pomocyW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Huanghua streszczaj się.Last edited by Maggyk; 2009-01-21, 19:09.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sylwinio85 Wyświetlenie odpowiedziczcionka moze byc pisana 14 i po polsku.jak masz opisany caly projekt to bym bym byla bardzo wdzieczna.mam napisac produkcjie piwa
Bo ja naprawdę słabo znam polsky i mogę się... jak to się u Was mówi... jebnąć.
Ale na stroniej 5 tej książki masz OBIECANY schemat w języku bardzo obcym: http://books.google.com/books?id=cr9...&hl=pl#PPP1,M1
Życzę owocnej kariery naukowej!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Nie działa... Chyba już zdjęli?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziNie działa... Chyba już zdjęli?
Swoją drogą huanghua, takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem.
Comment
-
Comment