Może serwis birofilistyczny nie jest najlepszym miejscem
na to ogłoszenie... Spełniam jednak prośbę przyjaciółki, aby o
problemie poinformować jak największą ilość znajomych :
"W Wielkanocny Poniedziałek w wczesnych godzinach rannych zawitał pod nasz płot piesek. Najprawdopodobniej został wyrzucony w lesie i tułał się przez kilka dni. Piesek jest w wieku szczenięcym, jak na moje ma około 4- 6 miesięcy. Jest bardzo wystraszony, ale spokojny i przyjacielski, w stanie ogólnym dobrym, jedynie sierść z uwagi na leśną tułaczkę jest w kiepskim stanie :-((
Dość pilnie poszukuje dla niego nowego domku, najlepiej z ogrodem, bo piesek na pewno jeszcze urośnie:-).
Spytajcie, więc proszę znajomych, może ktoś właśnie rozgląda się za pieskiem, ten na pewno za ciepły kąt i miskę z jedzonkiem odwdzięczy się trzykrotnie.
My już mamy dwa psy i trzeci to było by szaleństwo.
Zależy mi żeby mały nie trafił do schroniska!
W załączeniu 4 zdjęcia pieska."
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.
na to ogłoszenie... Spełniam jednak prośbę przyjaciółki, aby o
problemie poinformować jak największą ilość znajomych :
"W Wielkanocny Poniedziałek w wczesnych godzinach rannych zawitał pod nasz płot piesek. Najprawdopodobniej został wyrzucony w lesie i tułał się przez kilka dni. Piesek jest w wieku szczenięcym, jak na moje ma około 4- 6 miesięcy. Jest bardzo wystraszony, ale spokojny i przyjacielski, w stanie ogólnym dobrym, jedynie sierść z uwagi na leśną tułaczkę jest w kiepskim stanie :-((
Dość pilnie poszukuje dla niego nowego domku, najlepiej z ogrodem, bo piesek na pewno jeszcze urośnie:-).
Spytajcie, więc proszę znajomych, może ktoś właśnie rozgląda się za pieskiem, ten na pewno za ciepły kąt i miskę z jedzonkiem odwdzięczy się trzykrotnie.
My już mamy dwa psy i trzeci to było by szaleństwo.
Zależy mi żeby mały nie trafił do schroniska!
W załączeniu 4 zdjęcia pieska."
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.
Comment