Przy piwku
Collapse
X
-
Pomogłem
Mam tylko pytanie: Co to znaczy być "osychłym"? -
Kolejna upierdliwa ankieta altruistycznie wypełniona
W ZAMIAN PROPONUJĘ BY KOLEŻANKA WYPEŁNIŁA SWÓJ PROFILOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-04-19, 16:19.Comment
-
Też wypełniłem altruistycznie
A profil, droga seksowna blondynko, wypełnia się po kliknięciu na tego brodacza w okularach na górnym pasku stronyComment
-
Nie chodzi nam o zdjęcie tylko o miasto i inne takie duperele, jak to czym się zajmujesz, kiedy masz urodziny...Comment
-
Ja tez wypełniłamW ramach obowiązków "pracowych".
Haseł nie podałam, ale jakby koleżanka chciała swoje.....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
W ramach relaksuteż wypełniłem.
Mam uwagi do punktu 3. ankiety. W wielu przypadkach telefon kom. to także narzędzie pracy, także wydaje mi się, że powinno być osobno wyszczególnione, czy wyciszamy telefon w pracy lub podczas zajęć szkolnych bądź wykładów.Comment
Related Topics
Collapse
-
Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...3 Photos
-
Channel: Łotwa
-
-
Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.
Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:02 -
-
Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
-
Channel: Belgia
-
-
Ot, lager w bączku, dostałem jako upominek z wakacji nad Adriatykiem.
Piwo lekko mętne, złote, piana dość drobna i wysoka. Pachnie nienachalnie słodowo.
W smaku... standardowy lager, co nie znaczy, że niedobre. Butelka bączek, całkiem ładna, oldskulowa eta i kapsel.-
Channel: Chorwacja
2024-07-10, 08:21 -
-
Nowość z braniewskiego browaru (kod LG). Przynajmniej nigdy wcześniej tego nigdzie nie widziałem. Brak wątku na tym forum również to potwierdza. Alkohol 6%. Skład: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Opisy w 3 językach, po polsku, angielsku i włosku. Po...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment