Od jakiegoś czasu mam chęć oglądnąć rzeczone lody i ... nigdzie nie mogę ich namierzyć PIWOSZE POMOCY !
lody na patyku
Collapse
X
-
Z pewnością chodzi o ten hiper-kultowy-super-erotyczny film (zresztą w kilku częściach), ukradkiem-przed-starszyzną-oglądany-na-starej-pirackiej-kasecie-u-kumpla-który-miał-szczęście-mieć-pierwszy-magnetowid-na-osiedlu?
Ja też nie mogę, a chętnie bym obejrzał jeszcze raz -
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
widziałem te filmiska w niemieckiej wersji językowej
odlot- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerZ pewnością chodzi o ten hiper-kultowy-super-erotyczny film (zresztą w kilku częściach), ukradkiem-przed-starszyzną-oglądany-na-starej-pirackiej-kasecie-u-kumpla-który-miał-szczęście-mieć-pierwszy-magnetowid-na-osiedlu?
Ja też nie mogę, a chętnie bym obejrzał jeszcze raz
hehehe...pamiętam jak z kuzynem czekaliśmy na wyjście Staruszków i od razu biegliśmy z kasetą do widea ...to były czasy..........
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnehehehe...pamiętam jak z kuzynem czekaliśmy na wyjście Staruszków i od razu biegliśmy z kasetą do widea ...to były czasy.........Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTrzeba jednak przyznać, że cholernie głupi był poziom humoru w tych filmach ,..
Comment
-
A ja nigdy tego nie widziała...NIGDY! Słyszałam jako kocię legendy na temat, szeptane historie przekazywane na ucho w czasie przerw w szkole ale za chiny ludowe nie zdarzyło mi się obajrzeć...Czas to nadrobićMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireA ja nigdy tego nie widziała...NIGDY!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelOt, konfuzja. Albowiem, jeśli teraz obejrzysz toto po raz pierwszy, to możesz być zdegustowana...chyba, że jakie środki wspomagające zastosujesz.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Browarowcy ! wygląda na to, że za sprawą forum wejdę w posiadanie w/w lodów ( z lektorem). Wyślę je wszystkim którzy w zamian przyślą mi znaczki pocztowe ( pozwalające pokryć koszty korespondencji) i jakiś gadget piwny ( zbieram etykiety, ale nie gardzę podkładkami i tp.). NIE MAM ZAMIARU NA TYM ZARABIAĆ !!!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopernikBrowarowcy ! wygląda na to, że za sprawą forum wejdę w posiadanie w/w lodów ( z lektorem). Wyślę je wszystkim którzy w zamian przyślą mi znaczki pocztowe ( pozwalające pokryć koszty korespondencji) i jakiś gadget piwny ( zbieram etykiety, ale nie gardzę podkładkami i tp.). NIE MAM ZAMIARU NA TYM ZARABIAĆ !!!Comment
Comment