Cyborgu zdecyduj się czy łapki Kocura są opazurzone czy opancerzone.
Muszę ponownie empirycznie sprawdzić, ale tak czy siak - ból ten sam przy podrapaniu
Dzisiaj kolejne starcie Godzilla vs. Predator - ciekawe, czy obie strony wyjdą z uśmiechem na twarzy...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy.
Witam. Szukam browarnianych rzeczy związanych z miastem Kustrin (Custrin). Butelki, porcelanki, szyldy, etykiety itp. Kupie lub wymienię. Pozdrawiam....
Valtice to małe winiarskie miasto położone tuż przy granicy z Austrią. Wraz z pobliskim miasteczkiem Lednice tworzą wpisany na światową listę UNESCO obszar Valticko-Lednicki.
Obszar ten na Listę Dziedzictwa UNESCO został wpisany w 1996 roku . Podczas stuleci powstawał tutaj wyjątkowy...
Comment