Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
szukam człowieka do pracy we Wro
Collapse
X
-
Powiedziałabym, że temat wątku wyraźnie wskazuje zależność pracodawca-pracownik...
Pracowników bowiem szuka pracodawca. Co z tego, że się Tobie ewentualny kandydat spodoba, jeśli Twój pracodawca będzie miał inne zdanie???
Szkoda.... Nawet rozmawialiśmy z Maćkiem, że Cyborg się rozwija, firmę założył, chyba dobrze się rozwijającą, bo pracowników szuka...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaPowiedziałabym, że temat wątku wyraźnie wskazuje zależność pracodawca-pracownik...
Pracowników bowiem szuka pracodawca. Co z tego, że się Tobie ewentualny kandydat spodoba, jeśli Twój pracodawca będzie miał inne zdanie???
Szkoda.... Nawet rozmawialiśmy z Maćkiem, że Cyborg się rozwija, firmę założył, chyba dobrze się rozwijającą, bo pracowników szuka...
Kurka, chodzi o to, że męczę się przesłuchując już ileś tygodni potencjalnych kandydatów i nic. Do tej pory jeśli mój pracodawca miał inne zdanie, a mnie się kandydat spodobał - to wzywaliśmy delikwenta (mam czasami siłę przekonywania Terminatora) Tylko akurat 66,66 % osób w ciągu kilku dni znajdowało lepszą pracę, a 33,33 % się przemęczyło dniem próbnym
Szukam współpracownika, który niestety (dla niego) może w niektórych sytuacjach mi podlegać, więc, kurka, ja też szukam!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerA pozostałe 0,01% ludzi?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJeśli na pół etatu i bez konieczności wbijania się w garnitur - to ja chcę.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelHmmm... Teoretycznie na cały etat, ale... Myślisz, że mogłabym Ci taką krzywdę wyrządzić? Pomyślimy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo ja odrazu podpowiem: pomyślcie tak, żeby to było pół etatu, ale płaca ta sama. To jeszcze by sie ewentualnie opłacało
Ale powoli jakieś kolejne ofiary znajduję - ciekawe, czy przeżyją spotkanie 3. stopniaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelAle powoli jakieś kolejne ofiary znajduję - ciekawe, czy przeżyją spotkanie 3. stopnia
Jeśli cyborgowym - są bez szans
Jeśli zaś kobiecym - są szanse, ze przeżyją. Niewielkie, ale sąPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyCzego to się człowiek z Forum nie dowie...
Nie wiedziałem że Marcelina jest sową (i takież ma ega...)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesakurat szukam pracy, ale nie we wrocku, nie mam prawa jazdy a mój poziom angielskiego jest tylko intermediate
Ja na serio chciałabym, żeby ktoś do pracy u nas* się w końcu znalazł...
* Piszę u nas, nie z powodu posiadania udziałów w spółce, ale z powodu silnej identyfikacji z firmąCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment