Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Prywaty ciut....Poznań
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
W Poznaniu jednak siec tramwajowa jest lepiej zbudowana niż autobusowa Jest tramwai i więcej i częściej jeżdżąMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireW Poznaniu jednak siec tramwajowa jest lepiej zbudowana niż autobusowa Jest tramwai i więcej i częściej jeżdżąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Niby tak, ale to są wypadki losowe. A sama mam porównanie, że trasę, którą jadę pól godziny ponad autobusem (bo korek-codziennie, a nie tylko wyjątkowo. I jeszcze się wielkie remonta szykują na ulicach P. Będzie samochodowa masakra), tramwaj myka w 15 minut Rano takie 2 razy uskładane 15 min. to...pół godziny snu więcejMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Kocie> to może Biermanna się spytaj, co tam w jego okolicy słychać - miło, fajna lodziarnia, szybki dojazd pociągiem => może to jest wyjście? (A przy okazji dzieci B. mogłabyś popilnować w wolnej chwili za domowy chlebek )Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKocie> to może Biermanna się spytaj, co tam w jego okolicy słychać - miło, fajna lodziarnia, szybki dojazd pociągiem => może to jest wyjście? (A przy okazji dzieci B. mogłabyś popilnować w wolnej chwili za domowy chlebek )
Aj Marcelina, czy Ty musiałaś wspominać o lodach i chlebku? Na samo wspomnienie zaczynam się ślinić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA do pociągu podjeżdżają tamwaje
Aj Marcelina, czy Ty musiałaś wspominać o lodach i chlebku? Na samo wspomnienie zaczynam się ślinić.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKocie> to może Biermanna się spytaj, co tam w jego okolicy słychać - miło, fajna lodziarnia,...Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-05-24, 13:18.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Aj...Wy większe głodomory jesteście niż ja
A tak poważnie: w grę wchodzi tylko Poznań (jakbym chciała poza Pozek i do małej..zawsze mam swoją rodzinną miejscowośc Jak widać, nie ciągnie mnie...).
Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Hmm..Cyborgu....Pieczywem i lodami mnie nie przekonasz Zarówno jedno jak i drugie w mojej diecie w ilościach śladowych występuje
I moje wymagania, niestety, nie zmienią się: jako osoba pracująca w takim miejscu Poznania, że dojazd MPK "techniką kombinowaną": autobus+tramwaj, nie mogę sobie pozwolić na jeszcze większe komplikacjeMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
Comment