Trochę wywołany do tablicy stwierdzam co następuje... o lokum w P-kowie jest ciężko... ale dojazd do centrum jest lepszy i szybszy niż z niektórych części Poznania. Są jednak minusy... mało pociągów w niektórych godzinach, a największym minusem jest brak komunikacji z Poznaniem w godzinach późno wieczornych (po 23)
Prywaty ciut....Poznań
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannTrochę wywołany do tablicy stwierdzam co następuje... o lokum w P-kowie jest ciężko... ale dojazd do centrum jest lepszy i szybszy niż z niektórych części Poznania. Są jednak minusy... mało pociągów w niektórych godzinach, a największym minusem jest brak komunikacji z Poznaniem w godzinach późno wieczornych (po 23)Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireBardzo rozsądne. Bo to dziewczę spędziło dzisiaj dzień w necie przeglądając oferty i doszło do wniosku, ze będzie mieszkało pod mostem
A swoją drogą, podtrzymuję tradycję panikowaniaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotSpoko,Adam jeszcze nikomu nie odmówił dachu nad głową.Last edited by adam16; 2006-05-25, 16:44.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16U niektórych Adamów obowiązuje całkowity zakaz palenia , a to może mieć istotne znaczenieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykOszukujeszBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ja tam nie chcę marudzić...ale daleko do pracy bym miała:P No i ten...no...zakaz...FUJ!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireJa tam nie chcę marudzić...ale daleko do pracy bym miała:P No i ten...no...zakaz...FUJ!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Jasna....! Mimo moich najszczerszych chęci przetrzymania w wakacje w mieszkaniu, nie uda się. Czas na znalezienie nowego do 1 lipca. %$#%&*!!!!!!!!!!
Młode koty mają adhd, niestety.
-
hm ....
napisz warunki interesujace Cie - qmpel ma mieszkanie 3 pokojowe na Ratajach (okolice Selgrosu) blisko tramwaj. w kazdym pokoju studentki ale znikaja od polowy czerwca i bedzie szukanie nowych lokatorow- wiec jezeli cie interesi to przedstaw swoje warunki i jakis kontakt na maila: dtwardy@poczta.fm
reszta poszla na PWComment
-
Dziękuję bardzo
Reszta poszła na PW Aczkolwiek nie miałabym daleko z przeprowadzką...hihihiMłode koty mają adhd, niestety.
-
Uff...Nadejszłą wiekopomna chwila, aby powiedzieć: "Bezdomność mi nie grozi!!!!!". Znalazłam mieszkanko, jest przezajebieściuchne i własnie zaczęły się problemy:PAKOWANIE.....Zawsze mnie to przerażało. I nic się nie zmieniło w tym względzie Tak więc rozpoczynam akcję upychania chaosu w formy bardziej uporządkowane.
I chciałabym wszystkim bardzo podziękować i za chęc pomocy (nie, nie przy pakowaniu) w szukaniu mikeszkania i za wsparcie, kiedy już się zdecydowałam pod którym mostem spędzę ciepłą porę roku Dziękuję.
Młode koty mają adhd, niestety.
Comment