Jadę po towar do WESa z Poznania.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kony
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 1701

Jadę po towar do WESa z Poznania.

Pod koniec tygodnia planuję odbiór towaru z WESowego sklepu w Wolsztynie. Jeśli ktoś z Poznania chciałby przy okazji zaoszczędzić na kosztach wysyłki to proszę robić zakupy z opcją "odbiór własny" i jakoś mnie upoważnić do odbioru to przywiozę za zupełną darmochę
    W razie co to uzgodnienia na GG lub e-mail.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Komorniki k/Poznania, Poznańska 48, The Dublin Inn Grill Bar & Coffee
    pebejot
    Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
    Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
    2022-06-19, 18:09
  • zasada
    2023.06.18, Szreniawa k.Poznania, XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą
    zasada
    18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.

W programie m.in.:
    – ciekawostki piwne;
    –...
    2023-06-13, 18:24
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • darekd
    AleBrowar, Tower of Cats
    darekd
    India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
    I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.

Są jeszcze parametry i skład:
    Ekstr. 15%
    Alk.6,2%

w składzie...
    2025-02-12, 23:00
  • Javox
    Oakham Ales, Below Zero
    Javox
    Winter Pale Ale z alko 4.1%
    Chmiele: Cascade, Chinook and Simcoe (USA) i Pacific Jade (NZ).

Piana - pełna warstwa na długo.
    Lacing - pełne szkło.
    Gaz - średni, pompa.
    Barwa - złota słomka, jasna.
    Aromat - jasne owoce, nuty ciasta owocowego i nutki cytrusów...
    2024-11-30, 14:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...