A co nie widać
Bardzo wstępnie: Orla Perć
Collapse
X
-
W sierpniu nie powinno być tyle śniegu żeby w aż taki szpej się zbroić
Jak dla mnie sprawny człowiek bez lęku wysokości powinien przejść Orlą nawet jak jest tatrzańskim żółtodziobem, szczególnie jak jest w towarzystwie kogoś z większym doświadczeniem. Co do rozłożenia na 3 dni to dla nowicjusza bardzo rozsądna decyzja, bo za dużo na raz może dać w dupę i w psychęLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilJak dla mnie sprawny człowiek bez lęku wysokości powinien przejść Orlą nawet jak jest tatrzańskim żółtodziobem,
szczególnie jak jest w towarzystwie kogoś z większym doświadczeniem.
Co do rozłożenia na 3 dni to dla nowicjusza bardzo rozsądna decyzja, bo za dużo na raz może dać w dupę i w psychę
Dzięki Kolego za posta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneZatem już zostałam zakwalifikowana do odpowiedniej grupy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneWzięłam pod uwagę, że jestem totalnym mieszczuchem i że jeszcze mnie tam nie byłoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneOj że da to ja już teraz wiem, ale chyba właśnie tego chcę...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneDzięki Kolego za postaLast edited by lzkamil; 2006-06-23, 23:35.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilSama się zakwalifikowałaś, czyż nie?
I to jest zdrowe podejście, chociaż niektórzy to kwalifikują jako takie małe zboczonko
Ależ polecam się, Qleżanko. Gdyby nie duża odległość i mało czasu to sam bym się chętnie wybrał w tak zacnym towarzystwie.
Comment
-
-
Jeżeli mogę to dorzucę swoje trzy grosze. Tak jak już ktoś napisał wcześniej w sierpniu śniegu raczej na pewno nie będzie(oblodzenia mogą się zdarzyć)..Mi osobiście nie chciałoby się trzy razy wdrapywać na i złazić z Orlej perci.Proponowałbym noclegi w Murowańcu i stamtąd dwa dłuższe spacery (np na Kościelec, Świnicę przez Kasprowy), a potem całodzienną wyprawę na Orlą (wejście przez Zawrat, zejście z Krzyżnego)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTJeżeli mogę to dorzucę swoje trzy grosze.
Proponowałbym noclegi w Murowańcu i stamtąd dwa dłuższe spacery (np na Kościelec, Świnicę przez Kasprowy), a potem całodzienną wyprawę na Orlą (wejście przez Zawrat, zejście z Krzyżnego).
Comment
-
-
A co z noclegami? Ciepłe łóżeczka czy podłoga w schronisku?
W sierpniu zapewne nie trzeba będzie długo czekać na zapełnienie pokoi, a podłoga w Murowańcu jest całkiem, całkiem. Co innego 5 Stawów. Nie polecam tam podłogi, bo tam jest po prostu BRÓD, SMRÓD i POPELINA. Ludzie walą się na podłogę gdzie popadnie, często, gęsto nawet nie jest tam posprzątane po całym dniu. Przykro mi to stwierdzić, ale to największy chlew w całych Tatrach.
Ostatni raz nocowałem tam z 5 lat temu i jak podryzły mnie tam pluskwy to od tamtego czasu omijam to tfu-schronisko z daleka.bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneWierzę, że nawet przy swojej "miejskiej" kondycji dam radę, choć nie obędzie się rzecz jasna bez "jęczenia"
Ha, ja na słowo Zawrat to jęczę nie z braku kondycji , ale ze strachu... .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneJęczysz Droga KOleżanko na samo wspomnienie, więc sądzę, że poznałaś tamtejsze okolice?
Ale nie wszyscy się boją, więc udanej wyprawy życzę : porządnego zmęczenia, śniadanka na trawie, seksu na łonie natury... ...takie tam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelPoznałam, a jakże . Niezbyt dokładnie, co prawda, i dawno to było...teraz nic już mnie nie zmusi do zawieszania się na łańcuchach . Boję się i już.
Ale nie wszyscy się boją, więc udanej wyprawy życzę : porządnego zmęczenia, śniadanka na trawie, seksu na łonie natury... ...takie tam....
Comment
-
Comment