No przeczytałam. Przyjmuję życzenia Iron ( nie wiem czy mam dziękować teraz czy nie, chyba po powrocie to uczynię). Mnie w tym wszystkim najbardziej martwi ilość ludzi na szlaku. Nie będzie fajnie jeśli będzie ich "za dużo". No i wiadomo: zmiany pogody.
Bardzo wstępnie: Orla Perć
Collapse
X
-
No fakt jak jest dużo ludzi to nie jest tam za ciekawie. Najgorsze jest mijanie się z nimi na łańcuchach. A teraz przy takiej pogodzie może być turystów “jak mrówków”.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterNo fakt jak jest dużo ludzi to nie jest tam za ciekawie. Najgorsze jest mijanie się z nimi na łańcuchach. A teraz przy takiej pogodzie może być turystów “jak mrówków”.. Na miejscu będę się martwić jak taką sytuację rozwiązać. Może wcale nie zaistnieje...
.
Comment
-
OKI. Nie podoba mi się pogoda we Wrocku, ale jadę, bo Komuś już dałam słowo. Wysłani do Zakopca wcześniej szpiedzy twierdzą, że pogoda dopiero teraz się tam psuje, ale wierzę, że poprzestanie na lekkim zachmurzeniu. Życzcie nam powodzenia z pogodą przede wszystkim
. Do następnego
!!!
.
Comment
-
Veni, Vidi, Vici
10 sierpnia: Wyjście z Murowańca: 8.30, - Krzyżne - Granaty - Kozi Wierch - Zawrat - Murowaniec: 20.15 .
Pogoda: przelotne przejaśnienia w drodze na Granaty, Czarne Sciany przechodzone w deszczu, dalej cały czas "mleko".
Trasa FENOMENALNA, warta wysiłku!!! Niesamowite wrażenie i w ogóle brak słów ....
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneVeni, Vidi, Vici
10 sierpnia: Wyjście z Murowańca: 8.30, - Krzyżne - Granaty - Kozi Wierch - Zawrat - Murowaniec: 20.15 .
Pogoda: przelotne przejaśnienia w drodze na Granaty, Czarne Sciany przechodzone w deszczu, dalej cały czas "mleko".
Trasa FENOMENALNA, warta wysiłku!!! Niesamowite wrażenie i w ogóle brak słów ...A może i nawet
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Wczoraj widziałem zdjęcia z waszej wyprawy i aż mnie skręcało z zazdrości...
Widoczki nie do zapomnienia, a co do średniej pogody na szlaku, to ten medal ma dwie strony - idzie się ciężej, ale za to nie ma tłumów na szlakach.Dick Laurent is dead.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyWczoraj widziałem zdjęcia z waszej wyprawy i aż mnie skręcało z zazdrości...
Widoczki nie do zapomnienia, a co do średniej pogody na szlaku, to ten medal ma dwie strony - idzie się ciężej, ale za to nie ma tłumów na szlakach..
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneCzy to znaczy, że wpadacie do Wrocka?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment