No przeczytałam. Przyjmuję życzenia Iron ( nie wiem czy mam dziękować teraz czy nie, chyba po powrocie to uczynię). Mnie w tym wszystkim najbardziej martwi ilość ludzi na szlaku. Nie będzie fajnie jeśli będzie ich "za dużo". No i wiadomo: zmiany pogody.
Bardzo wstępnie: Orla Perć
Collapse
X
-
No fakt jak jest dużo ludzi to nie jest tam za ciekawie. Najgorsze jest mijanie się z nimi na łańcuchach. A teraz przy takiej pogodzie może być turystów “jak mrówków”.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterNo fakt jak jest dużo ludzi to nie jest tam za ciekawie. Najgorsze jest mijanie się z nimi na łańcuchach. A teraz przy takiej pogodzie może być turystów “jak mrówków”..
Comment
-
-
OKI. Nie podoba mi się pogoda we Wrocku, ale jadę, bo Komuś już dałam słowo . Wysłani do Zakopca wcześniej szpiedzy twierdzą, że pogoda dopiero teraz się tam psuje, ale wierzę, że poprzestanie na lekkim zachmurzeniu. Życzcie nam powodzenia z pogodą przede wszystkim . Do następnego !!!.
Comment
-
-
Veni, Vidi, Vici 10 sierpnia: Wyjście z Murowańca: 8.30, - Krzyżne - Granaty - Kozi Wierch - Zawrat - Murowaniec: 20.15 .
Pogoda: przelotne przejaśnienia w drodze na Granaty, Czarne Sciany przechodzone w deszczu, dalej cały czas "mleko".
Trasa FENOMENALNA, warta wysiłku!!! Niesamowite wrażenie i w ogóle brak słów ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneVeni, Vidi, Vici 10 sierpnia: Wyjście z Murowańca: 8.30, - Krzyżne - Granaty - Kozi Wierch - Zawrat - Murowaniec: 20.15 .
Pogoda: przelotne przejaśnienia w drodze na Granaty, Czarne Sciany przechodzone w deszczu, dalej cały czas "mleko".
Trasa FENOMENALNA, warta wysiłku!!! Niesamowite wrażenie i w ogóle brak słów ...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wczoraj widziałem zdjęcia z waszej wyprawy i aż mnie skręcało z zazdrości...
Widoczki nie do zapomnienia, a co do średniej pogody na szlaku, to ten medal ma dwie strony - idzie się ciężej, ale za to nie ma tłumów na szlakach.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyWczoraj widziałem zdjęcia z waszej wyprawy i aż mnie skręcało z zazdrości...
Widoczki nie do zapomnienia, a co do średniej pogody na szlaku, to ten medal ma dwie strony - idzie się ciężej, ale za to nie ma tłumów na szlakach..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneCzy to znaczy, że wpadacie do Wrocka?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment