Poszukuję adresu, sprawdzonego parkingu strzeżonego w Warszawie najlepiej w okolicach lotniska. Jeśli ktoś z was zna takowy proszę dajcie mi znać. Zadawalałaby mnie cena poniżej 100zł za jeden tydzień we wrześniu. Z góry dziękuję za pomoc.
Parking strzeżony -Warszawa
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Dzięki na informacje. Cały czas opierałem się na cennikach z biur podróży, a tam ceny zaczynały się w okolicach 120zł.
Ps. Czy ktoś przebije ofertę Becika?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesTen kawałek dalej, to kilka kilometrów. Dwa razy taksówka i wyjdzie to samo, a nawet drożej."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
KLIK
94 zł za 7 dni. Na razie najbliżej.
Poza tym emes, jeżeli chodzi o parkowanie za 70 zł to "Dla klientów urlopowych
i biznesowych pow. 2 dób postoju zapewniamy bezpłatny transport na i z lotniska". Rozumiem, że abernacka jedzie na urlop, więc taksówka nie wchodzi w grę.Last edited by mluk; 2006-07-05, 14:08."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Jeśli dają transport od i do lotniska, parkingu, to faktycznie interesujące. A propo tej odległości 1,5 km , to chyba odległość drogą lotniczą. Normalnymi drogami będzie conajmniej 3 km, no chyba, że są jakieś nowe wyjścia z lotniska na Al. Krakowską o których nie wiem. Ale skoro jest transport, to już te rozważania są małoistotne.Last edited by emes; 2006-07-05, 15:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNormalnymi drogami będzie conajmniej 3 km, no chyba, że są jakieś nowe wyjścia z lotniska na Al. Krakowską o których nie wiem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ja...od parkingu, do którego link podał becik."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
Comment