Ludziska, potrzebuję kogoś zamieszkałego w Polsce, kto ma konto na ebayu i mógłby dla mnie dokonać zakupu, albo nawet dwóch, na niemieckiej stronie ebaya.
Kto ma konto na ebayu?
Collapse
X
-
Ja mam konto na ebayu, zamieszkaly jestem "prawie" w Polsce, konto mam na niemieckim ebayu. Nadaje sie do Twoje misji, czy nie ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Mam konto na e-bay. Raz po raz coś tam kupuję, mogę pomóc jak masz taką potrzebę(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Też mam konto na ebay'u, mam także na PayPal'u co ułatwia transfer kasyŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąLudziska, potrzebuję kogoś zamieszkałego w Polsce, kto ma konto na ebayu i mógłby dla mnie dokonać zakupu, albo nawet dwóch, na niemieckiej stronie ebaya.
Nie widze potrzeby zeby sie tak glowkowac i przez kogos kupowac
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiZamelduj sie na Ebay w Polsce i juz bedziesz mial konto na EBAY na calym Swiecie-wystarczy wejsc wtedy na obojetny Ebay i sie zalogowac tym co sie w Polsce zarejestrowalo.
Nie widze potrzeby zeby sie tak glowkowac i przez kogos kupowacOstatnia zmiana dokonana przez mluk; 2006-07-07, 11:34."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukPewnie Żą chce kupić coś szybko, a papiery idą chyba tyle, co z allegro.
Wiem ze allegro wysyla papiery poczta i czas uaktywnienia Konta trwa kilka dni -w moim przypadku 2 tygodnie.
zameldowac sie na EBAY trwa kilka sekund i wszystko zalatwia sie poczta elektroniczna przez e-mail
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiNie wiem o co ci chodzi
Wiem ze allegro wysyla papiery poczta i czas uaktywnienia Konta trwa kilka dni -w moim przypadku 2 tygodnie.
zameldowac sie na EBAY trwa kilka sekund i wszystko zalatwia sie poczta elektroniczna przez e-mail"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Chodzi o to, że mam alergię na zakładanie kolejnych kont w kolejnych serwisach po to tylko, żeby ich (kont) użyć dwukrotnie. No i przede wszystkim kwestia płatności.
Więc będę bardzo wdzięczny za pośrednictwo w zakupie. Ostatnio wszedłem w posiadanie dużej ilości folii bąbelkowej, więc mogę się odwdzięczyć płynną przesyłką. Takie formalności to dla mnie przyjemność
Ponieważ zamierzam kupić dwa obiektywy, a każdy kosztuje ok. 600 zeta, proszę chętnych o podesłanie mi numeru konta, żebym mógl zawczasu przelać pieniądz i później ewentualnie pokryć różnicę.
Ze dwie aukcje mi już uciekły, ale jeśli przyuważę kolejną, podrzucę link w tym temacie i poproszę o działanie
Wielkie dzięki za odzew!
Comment
-
-
Równiez mogę coś Ci tam zalicytować ale nie chcę się bawić w przelewanie kasy z konta na konto.
Jeśli coś licytuję za większą kwotę niz 100 euro to preferuję przelew przez Western Union (w tym wypadku Ty bys to zrobił), druga strona już następnego dnia ma gotówkę i moze wysłac sprzedany towar.
Wielu uzytkowników wysyła tylko na adres podany na ebay czyli w tym wypadku mój lub jeśli by się zgodził od razu bezpośrednio na Twój. To juz jest kwestia dogadania ze sprzedającym.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Western Union tani nie jest ale szybkość, sprawność i prostota niestety kosztuje. Gwarantuje, ze osoba do której wysyłasz pieniądze może odebrać ją w postaci gotówki juz następnego dnia bez względu na kraj w jakiejkolwiek placówce WU.
Bankowe przelewy mnie zmierziły, przeliczanie wg. kursu (bankowego), i moje wieczne problemy z ebanem (międzynarodowe oznaczenie danego banku) drugiej strony, trwało to zawsze masę czasu i nie ukrywam, koszty prawie, że identyczne.
ponizej cennik
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Można też pójść na całość i wysłać kasę w liście (też i wartościowym)
W tamtą stronę 100% skuteczności dojścia w całości, w tą 85%.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
No więc będę wdzięczny, jeśli jakaś dobra dusza z paypalem wylicytuje mi ten obiektyw. Maksymalna cena, jaką jestem skłonny zapłacić, to 130 ojro (bez kosztu przesyłki).
Przelew raczej przed końcem licytacji nie dojdzie, ale chyba z paypalem jest tak, że płaci się po otrzymaniu przesyłki - to prawda?
O ile dobrze zrozumiałem, przed licytacją trzeba się skontaktować ze sprzedającym - więc o to też proszę. Mogę coś napisać, ale tylko po angielsku, bo niemieckiego nie znaju.
Comment
-
Comment