W związku z tym, że zostałem właścicielem piwnicy w kamienicy, zgłaszam swoją gotowość do przyjęcia na okres leżakowania dowolnej liczby pełnych butelek. Opłata niewygórowana i zdecydowanie przelewem !
Leżakownia do wynajęcia
Collapse
X
-
Jakoś bym Ci specjalnie nie ufał z tą niewygórowaną opłatą
No ale my dziękujemy - logistycznie nieco zbyt to by było skomplikowanebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Iron, ale Arcy ma te piwnicę niedaleko dworca kolejowego(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTam jest zimno, bo to pod ziemią
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJa też mam dostęp do pewnej piwnicy pod ziemią i jest tam teraz ok. 16-18 st. C czyli żadne mecyje. Sprawdź dokładnie i się przestań wymigiwać, rzuciłeś temat to poniesiesz konsekwencje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyCzy do zbadania tego wystarczy zwykly termometr pokojowy i ile czasu powinien spędzić w piwnicy żeby wynik był miarodajny?
Wydaje mi się że możesz go tam na jakiś czas zostawić ale odczyt chyba najrozsądniej byłoby zrobić pod koniec upalnego dnia.
Comment
-
-
Z pewnym opóźnieniem: ponieważ temrometr był raczej mało profesjonalny, uzyskane wyniki ciężko mi uznać za wiarygodne. W godzinach 17 - 19 w czasie upalnych dni zakres temperatur wahał się w granicach 17 - 20 stopni Celsjusza. Jednak moje odczucia sensoryczne były inne.
Comment
-
Comment