Z tego, co się orientuję, to Jarek kupował pamięć i Wujcio coś tam majstrował, więc powinno być ok. Może muszę spalić płytę główną... Przemyśle to...
Prośba do znawców ustrojstwa zwanego komputerem.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaPytanie za 100 pkt. Mam nadzieję, że banalne. Mój komputer nie chce pracować na niektórych dokumentach w Wordzie. Otwiera je, ale za chwilę zamysla się i tak mu już zostaje. Te same pliki bez problemu otwierają się na innych komputerach. Znajomym skończyły się propozycje a mnie zaraz trafi jasna cholera... Pomocy!!!
Konkursu ciąg dalszy...
Na razie nikt nie odgadł (dzięki za chęci), o co tej &$^#&@%**() machinie chodzi. Kolejna podpowiedź - właśnie to odkryłam. Komputer nie jest w stanie wykonać żadnego polecenia po wpisaniu...
...
WŁOCHY
Czekam na dalsze sugestie. "Anielskie" czeka..."Oszukać diabła, to nie grzech"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No własnie u mnie MKS online się buntuje.
Pogrzebałem trochę w tym Safe'n'Sec i już zaczym łapać co on wart - może się do niego jednak przekonam. Ale wezmę pod uwagę wasze uwagi.
Musisz zmienić ustawienia w przeglądarce ( niestety IE ), wyłączyć blokadę wyskakujących okienek oraz przełączyć "blokadę" uruchamiania kontrolek arichwe X na "zapytanie".Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Musisz zmienić ustawienia w przeglądarce ( niestety IE ), wyłączyć blokadę wyskakujących okienek oraz przełączyć "blokadę" uruchamiania kontrolek arichwe X na "zapytanie".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda.....Komputer nie jest w stanie wykonać żadnego polecenia po wpisaniu...
...
WŁOCHY
Czekam na dalsze sugestie. "Anielskie" czeka...Ja mieszkam na Włochach i mogę sobie wpisywać tę nazwę do woli i nic mi się nie zawiesza
A i wpisywałem w OpenOffice pod Mandriva 2007.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesTo jakaś skandaliczna rasistowsko-regionalna wypowiedźJa mieszkam na Włochach i mogę sobie wpisywać tę nazwę do woli i nic mi się nie zawiesza
A i wpisywałem w OpenOffice pod Mandriva 2007.
może Włochy mają słabość do Woli..."Oszukać diabła, to nie grzech"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Sugeruję sprawdzić wersje programu Word, jeżeli plik został napisany na nowszej wersji i wykorzystał którąś z dodanych funkcji przy zapisaniu, starszą wersją się go nie otworzy.
U mnie jest odwrotna sytuacja - nasza wersja Worda jest nowsza... Zmieniałam też typy plików, kopiowałam je do nowego folderu... Nawet przy powtórnym przepisaniu wieszał się w którymś momencie i znowu to samo.
To pewnia kwestia tych Włoch (Włoszech) Emesa
Na razie najbliżej "Anielskiego" jest mój kolega, który poradził wyłączenie wszystkich opcji sprawdzania pisowni. Tymczasowo działa..."Oszukać diabła, to nie grzech"Comment
-
Takie stany w Wordem podobno dzieją się w pirackich kopiach. W takim wypadku pomaga zakup legalnego Offica, przeinstalowanie systemu i zainstalowanie legalnego produktu Microsoftu. Potem pozostaje tylko życie w szczęściuMM961
4:-)Comment
-
Zobacz czy pod OpenOfficem również taka padaka ma miejsce.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Mnie to trzeba chyba bardziej łopatologicznie wyłożyć. Arichwe X na "zapytanie" zrobiłem (chyba!). Ale nic to nie zmieniło. Zresztą w IE zupełnie nie siedzę. Normalnie działam na MF.), niestety "onlajnowe" Mks i Panda chodzą tylko na IE. Napisz jaki komunikat daje Mks łatwiej będzie coś powiedzieć.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Dla mnie ulubioną jest Mozilla 2.0 (z pisownią), niestety "onlajnowe" Mks i Panda chodzą tylko na IE. Napisz jaki komunikat daje Mks łatwiej będzie coś powiedzieć.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Były różne - zmieniałem ustawienia IE. Teraz wróciłem do pierwotnych i już tylko biała strona się otwiera., wygląda na wyłączone ze strony Mks.
Na tą chwilę działa Panda
oczywiście przeglądarka ustawiona tak samo jak dla Mks.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33U mnie też biała strona, wygląda na wyłączone ze strony Mks.
Na tą chwilę działa Panda
oczywiście przeglądarka ustawiona tak samo jak dla Mks.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz